Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop de weekend - 9 - 10 aprilie 2011

ro

09 Apr, 2011 12:51 1737 Marime text

horoscop-1.jpgBerbec

Weekendul acesta sta sub semnul conjunctiei dintre Soare si Mercur, care se produce chiar in zodia ta. A sosit timpul sa spui lucrurilor pe nume, sa te afirmi asa cum esti si sa nu mai accepti compromisuri. Dai dovada de o deschidere si de o sinceritate care trebuie lasate sa se manifeste. Cu cat te cenzurezi mai mult, cu atat vei avea de suferit. Sambata este o zi minunata sa comunci, sa faci schimburi si tranzactii, fie ca e vorba de informatii, fie de bunuri. O mica excursie ar fi mai mult decat binevenita. Duminica, Luna se muta in Rac si te face sa te uiti atent in sufletul tau pentru a vedea ce alegeri si oameni ti se potrivesc mai bine.

Taur

Cautarile tale pot capata weekendul acesta un rost si o directie precisa. Conjunctia dintre Soare si Mercur are loc in zona izolarii si a introspectiei. Asadar, probabil vei dori sa fii mai putin vizibil, pentru a te ocupa in liniste, din culise, de sufletul tau, dar si de nevoile celor dragi. Aceasta pare a fi de fapt motivatia principala pentru tine: cum sa te pui la dispozitia celorlalti. Sambata, Luna in Gemeni este un bun sfatuitor in ceea ce priveste administrarea banilor. Retine ca cea mai mare investitie pentru moment este... in tine, in dezvoltarea ta personala: cursuri, aprofundarea unor tehnici si metode, lucruri care-ti fac placere. Duminica, e indicat sa te pui in miscare, sa comunici mai mult si sa discuti cu cineva concluziile pe care le-ai tras singur.

Gemeni

Sambata, Luna este in zodia ta si iti amplifica multiplele fatete ale personalitatii tale. Cum Soarele este in conjunctie cu Mercur, poti fi un maestru al despicarii firului in patru. Nu-ti scapa nimic, totul este intors acum pe fata si pe dos. Cauti explicatii, dai sfaturi, oferi solutii. Esti inconjurat de prieteni, ceea ce iti creeaza cadrul social sa te manifesti in voie, sa vorbesti si sa impresionezi prin firea ta extrovertita. Duminica, nasul tau incepe sa adulmece oportunitati de castig. Ideea de a face bani se cam instapaneste pe tine, asa ca trebuie sa iti iei in serios calitatile pe care le ai si sa treci la treaba. Cauta partenerii potriviti si pune planurile in aplicare!

Rac

Conjunctia dintre Soare si Mercur te agita la maxim weekendul acesta. Cariera si imaginea sociala sunt centrele tale de interes. Ai impresia ca nu mai suporti contrangerile, ca vrei sa iesi din tipare, ca trebuie sa faci neaparat ceva ca sa te intreci pe tine insuti. E clar ca nu esti multumit cu statutul pe care il ocupi, indiferent pe ce nivel te-ai situa. Vrei sa dai lovitura si esti dispus sa actionezi in forta. Iar astrele chiar iti creaza contextul unor actiuni decisive. Sambata, s-ar putea sa interiorizezi aceasta stare pana la punctul de a-ti induce suferinte fizice, probleme respiratorii sau digestive, in special. De aceea, duminica e bine sa discuti deschis si sa cauti sprijinul celor dragi.

Leu

Ideile care apar acum inviata ta iti pot schimba viitorul. Conjunctia dintre Soare si Mercur atrage in viata ta oameni care pot avea rolul de mentrori. Mesajul lor poate veni la tine fie pe cale directa, fie prin intermediul cartilor, fie vizionand un film. Asa ca fii atent la orice informatie care ajunge la tine. Lansarea unor proiecte noi, revolutionare, care sa-ti stimuleze creativitatea este previzibila in cazul in care decodezi corect semnnalele care ti se transmit. Duminica, Luna in Rac te obliga sa te centrezi pe tine, sa te retragi de lume, sa stai putin si sa-ti tragi sufletul. Chiar e bine sa-ti iei un ragaz pentru a-ti pune gandurile in ordine. Linisteste-ti mintea, pentru a putea lua decizii intelepte!

Fecioara

Ai putea fi declarat marele castigator al conjunctiei Soare-Mercur, care se produce weekendul acesta. Atragi nu doar bunavointa celorlalti, ci si beneficii de pe urma lor. Asocierile, casatoria, parteneriatele, colaborarile, familia contribuie cu ceva la binele si la bunastarea ta. E bine sa fii uenori si oportunist, dar evita totusi exagerarile! Nu incerca sa fortezi nota si nu lasa impresia ca profiti de altii! Nu cere mai mult decat ti se ofera! Sambata, avantajele care se creeaza aduc un plus imaginii tale sociale si vietii profesionale. Duminica, prietenii, cunostintele, persoanele influente din viata ta te pot aduce mai aproape de niste aspiratii si pot veni cu propuneri.

Balanta

Conjunctia Soare-Mercur are loc astazi in zona parteneriatelor. Esti destul de predispus la exagerari, la amplificarea unor situatii si conflicte. De aceea, e nevoie de talentele tale diplomatice poate mai mult decat de obicei. Daca te "dezbraci de caracter" si incerci sa rezolvi problemele agresiv, reactiile ostile vor fi pe masura. Nu lasa impresia ca le stii pe toate si ca numai ca tine e bine! Accepta punctele de vedere ale celorlalti si mediteaza asupra lor mai ales sambata, cand ai putea primi mesaje care sa-ti schimbe viziunea. Duminica, esti preocupat de imagine, de modul in care te percep ceilalti. Incearca sa nu faci pe placul cuiva si sa nu aprobi pe cineva doar de dragul de a da bine! Important e sa fii tu multumit tu de tine.

Scorpion

Weekendul acesta, te-ai putea hotari brusc sa schimbi ceva la stilul tau de viata. Poate iti dai seama ca ai nevoie de mai multa miscare, de un regim alimentar, de renuntarea la niste obiceiuri. Per total, e bine sa cauti acum un echilibru in toate domeniile vietii. Ar cam fi cazul sa faci ceva si in privinta alimentatiei nesanatoase, mai ales ca trupul tau iti poate trimite semnale. E bine sa faci si niste analize. Pofta ta de viata si de munca depinde foarte mult acum de confortul fizic. Oboseala si stresul trebuie si ele combatute, nu mai poti amana. Duminica in special, e bine sa pleci urechea la cei care au mai multa experienta si o alta metoda de a aborda lcururile. Renunta la niste prudecati si, mai ales la incapatanare, daca vrei sa-ti faci un bine!

 

Sagetator

Povestea ta de iubire poate sa ia weekendul acesta foc. Exista un context de inflamare a situatiei, iar tu ai puterea sa te joci sau sa pustiesti totul in cale. Liberul tau arbitru este foarte puternic activat. Poti alege sa iubesti neconditionat, sa ierti si sa accepti oamenii dragi din viata ta asa cum sunt, sau poti sa aprinzi valvataia si sa te trezesti in mijlocul unei adevarate crize afective. Mingea e in terenul tau. Ar fi bine sa tii totusi cont ca esti tentat sa te afirmi in forta si sa iei situatia pe cont propriu, sa decizi fara sa te gandesti de doua ori. Gandeste-te ca, daca gatesti si esti langa aragaz, mancarea buna (adica o relatie armonioasa) se prepara la foc mic, pentru ca altfel, daca-l dai tare si uiti sa mesteci, o arzi! Duminica ar fi bine sa primesti si sa accepti tot ceea ce vine acum de la ceilalti, indiferent de reactia pe care ti-o starnesc.

Capricorn

Weekendul acesta, esti la inaltimea propriilor valori. Tu oricum esti recunoscut ca fiind un om integru, care stie intotdeauna ce vrea si isi urmareste scopurile. De data aceasta, stii bine ceea ce nu vrei. Mai precis, ceea ce nu mai vrei in viata ta. Si e posibil sa fie vorba de aspecte ce tin de viatra de familie, de conditiile de locuit, de casa, de chestiunile personale, intime. Pe oricare din aceste segmente, o schimbare este mai mult decat iminenta. Vrei sa pui piciorul in prag si sa faci ordine in chestiunile personale. Vrei sa-ti protejezi spatiul privat si alegerile personale, fara interferente din partea nimanui. Duminica este o zi potrivita sa consolidezi viata de cuplu si sa acorzi mai multa atentie partenerului de viata si nevoilor lui.

Varsator

Efectele conjunctiei dintre Soare si Mercur se resimt weekendul acesta la intensitate maxima. Comunicarea este segmentul unde iti poti dovedi cel mai bine taria de caracter, dar si firea drastica, acida, radicala. Pentru tine, nimic nu pare negociabil, simti ca a sosit timpul sa traiesti in spatiul lui "ori/ori". Esti dispus sa te detasezi, mai bine zis sa te debarasezi de oricine nu este pe aceeasi lungime de unda cu ideile, interesele si nivelul tau de evolutie. E bine sa te ocupi acum si de aspecte legate de calatorii, negocieri, propuneri, contracte. Exprimarea ta, atat verbal cat si in scris, e imposibil sa nu te scoata in centrul atentiei. Duminica, nu uita sa te ocupi de nevoile celor dragi, sa le acorzi timpul, atentia si protectia de care au nevoie.

Pesti

Care este talentul tau cel mai cel mai? Care este darul tau special cu care ai venit pe lume? Care e cea mai mare calitate a ta? Weekendul acesta, conjunctia Soare-Mercur te provoaca sa gasesti raspunsul la aceasta intrebare. Revelatia ar putea sa te propulseze inainte spre o viata implinita si prospera. Beneficiile materiale si de orice alta natura vin acum din curajul de a te exprima pe tine la cel mai inalt nivel. Iar curaj poti avea acum din belsug. Ramane sa il transpui si la nivel concret. Duminica, in special, cand Luna este in Rac, ai o creativitate exploziva. Nu exita sa te arati celorlalti asa cum esti si da tot ce ai mai bun din tine! Numai asa poti avea parte de apreciere si recunoastere.

Sursa: http://www.astrocafe.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii