Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop de weekend 11-12 iunie 2011

ro

11 Jun, 2011 12:30 2055 Marime text

horoscopint.jpgBerbec

Ziua de sambata ar fi bine sa ti-o rezervi pentru a readuce armonia si echilibrul in relatia cu ceilalti. Poate e bine sa te impaci ci cineva, poate e timpul sa-ti revizuiesti o pozitie ferma, inflexibila pe care ai avut-o. Luna in Balanta te ajuta sa faci dreptate intr-un punct al vietii tale unde nu te-ai comportat tocmai la inaltime. O atentie speciala ar fi bine sa acorzi partenerului de viata, care are nevoie de sprijin si de recunoastere din partea ta. Duminica, Luna in Scorpion iti poate face surprize. E posibil ca, in lumina unor revelatii despre anumite persoane, sa iei anumite decizii care sa aiba impact asupra carierei sau a statutului tau social. Ar trebui sa fii recunoscator mai ales daca afli ceva care te afecteaza negativ, pentru ca adevarul dezvaluit te va mana spre cea mai potrivita conduita.

Taur

Prima zi de weekend, cu Luna in Balanta, iti indreapta atentia in primul rand asupra problemelor de sanatate. In primul rand, e foarte indicat sa te relaxezi, sa faci meditatie sau sa apelezi la tot felul de terapii complementare. Corpul tau are acum nevoie de o stare de echilibru, cel mai probabil pe fondul unui stres profesional accentuat. O buna metoda de relaxare ar fi pentru tine activitatile de rutina (de la facut mancare la spalat geamuri), pentru ca ele te abat de la gandurile negative. Duminica, Luna in Scorpion te pune fata in fata cu cineva caruia trebuie sa-i dai explicatii. Poate fi vorba de sot, sotie, tovaras de viata, asociat, colaborator etc. Cert este ca iti sunt testate abilitatile diplomatice. Probabil va trebui sa stii cand si unde sa cedezi, pentru a lua decizii care sa fie in avantajul ambelor parti.

Gemeni

Luna in Balanta iti da aripi sambata. Te impui prin sarmul tau natural, de aceea e posibil sa faci o impresie mai puternica decat iti doresti. Fie ca vrei, fie ca nu vrei, s-ar putea sa treci drept un "Don Juan", pentru ca seduci fara sa-ti dai seama si lasi loc de interpretari. Tu poate nu esti atent la asemenea detalii, dar ai grija, s-ar putea sa fie persoana iubita! Ar fi bine sa te dedici astazi hobbyurilor, activitatilor creative si recreative. Duminica, Luna in Scorpion s-ar putea sa rascoleasca niste afectiuni medicale mai vechi sau ar putea induce anumite simptome. Atentionarea se leaga de faptul ca, in ceea ce priveste sanatatea ta, cauza adevarata ar putea fi totul alta decat banuiesti tu sau chiar medicul tau. Buba e in alta parte. Desigur, ar trebui sa iti indrepti atentia spre cauzele spirituale si sa vezi ce greseala de gandire si-a pus amprenta asupra ta.

Rac

Sambata s-ar putea sa nu-ti mai vezi capul de treaba. De fapt, lucrurile se petrec mai mult in mintea ta. Ai impresia ca nu mai termini de facut curatenia, ca ce repari intr-o parte se strica in alta, ca praful se pune la loc indata ce l-ai sters si tot asa. Decat sa te lasi coplesit de acest sentiment al neimplinirii, mai bine apuca-te concret sa faci totul pas cu pas. Ce nu rezolvi azi, lasa pe maine, nu e niciun fel de tragedie. Ocupa-te nu doar de casa, ci si de membrii familiei, ma ales ca cei mai in varsta te cam solicita! Duminica e o zi potrivita sa-ti traiesti povestea de iubire sau chiar sa te indragostesti. Prezenta sau absenta unei relatii afective este decisiva pentru echilibrul tau interior. Sfatul este sa nu cauti in copii compensarea unor insatisfactii in dragoste! Mai bine fa-ti timp pentru activitati recreative, pentru sport si vezi-ti de hobbyurile tale!

Leu

Un weekend fara stare se anunta pentru tine, Sambata, Luna in Balanta te pune in miscare. Energiile astrale practic te alimenteaza cu benzina si te arunca in trafic. Alergi de colo-colo, de la un om la altul, pleci in vizite, corespondezi, vorbesti mult, inchei tranzactii, faci schimb de informatii si de experienta. Tot ceea ce traiesti astazi are conotatia unui circuit in care tu ai ceva de oferit si ceva de primit la schimb. Ziua de duminica este aparent mult mai pasnica. E adevarat ca te vei deplasa mai putin in plan fizic, numai ca mintea ta scormoneste acum planuri legate de locuinta si familie: ce ai putea sa schimbi, ce ai poutea sa imbunatatesti, cum ai putea sa te muti, cum ai putea sa iti dezvolti un alt tip de relatie cu parintii? Nestatornicia ta se transfera la nivel domestic, pentru ca, e clar, acolo ceva trebuie reglat.

Fecioara

Weekendul acesta te pune in fata unei forme de idealism financiar. S-ar putea ca, intr-adevar, sa-ti sporesti veniturile prin valorificarea unor talente sau prin munca suplimentara. Dar principalele energii circula acum pentru tine la nivel mental. Te gandesti intens cum sa gestionezi banii (ai tai si, mai grav, pe ai celorlalti), faci planuri cu niste sume pe care inca nu le detii si pe care nici nu prea poti conta. De aceea, ar fi bine sa pleci de la datele concrete ale problemei in loc sa te consumi inutil. Vezi ce si cati bani ai acum, ca sa vezi ce sa faci cu ei. Duminica, ar fi indicat sa iesi din rutina. O mica excursie, oplimbare sau macar o vizita ar fi solutii excelente pentru starea ta de spirit. E o zi buna sa faci conversatie si chiar sa te confesezi. Apropo de risipa de energie, e bine sa nu te dai la barfe mai mult decat e cazul! Daca nu rezisti, sa nu te intrebi apoi de ce te simti atat de epuizat.

Balanta

Esti cumva desprins de realitate weekendul acesta, indeosebi sambata, cand poti lasa aerul unui om absent: prezent fizic aici, dar cu mintea in alta parte. Luna in zodia ta nu prea reuseste sa te tina cu picioarele pe pamant, asa ca nu e indicat sa iei decizii majore. De fapt, nu se poate vorbi, cel putin azi, decat despre in-decizii majore. Esti mai oscilant decat ti-ai putea imagina, nici tu nu stii ce vrei precis sau ce-ti place. Incearca sa-ti tii dispozitiile fluctuante in frau, pentru a nu-i afecta si pe altii! Duminica, Luna trece in Scorpion si te mai trezeste putin din ameteala. Probabil un eveniment neprevazut vine ca un dus rece si te forteaza sa-ti planifici atent viata financiara. Chibzuinta este binevenita, chiar daca nevoia de a te mobiliza nu vine acum din interiorul tau, ci ca urmare a unei constrangeri externe.

Scorpion

Ziua de sambata s-ar putea sa-ti rascoleasca niste amintiri si chiar niste probleme medicale. Norocul tau este ca, acum, planetele in zodiile de aer iti permit sa te detasezi si sa nu te afunzi prea tare in miezul unor lucruri care dor. Este clar ca cel mai mare dusman al tau este frica. Starea de incertitudine, sentimentul ca nu exista o esiguranta in care sa te plasezi iti aduce cele mai negre ganduri. De aceea, inainte de a vedea ce lipseste din viata ta, cel mai bun sfat ar fi sa te concentrezi pe ceea ce ai tu si n-au altii. Poate comparatiile sunt cel mai bun profesor pentru tine. Duminica, Luna se instaleaza in zodia ta si te face sa rasufli mai usurat. Desi in continuare confuz si ezitant in luarea unor decizii, poti vedea mai bine jumatatea plina a paharului. E o zi in care te poti afirma usor, dar in care ar fi indicat sa incerci sa-ti impui cat mai putin superioritatea punctului de vedere.

Sagetator

Weekendul acesta, nimic nu pare batut in cuie. Ce era valabil ieri, nu mai e valabil si astazi. Parca lucrurile trec pe langa tine, asta si pentru ca ar trebui sa iti asumi chiar tu mai multa responsabilitate. Parca astepti de la cineva sa vina si sa faca ordine in viata ta, ceea ce nu se va intampla niciodata. Daca nu esti pregatit sa te ajuti singur si sa iei taurul de coarne, sambata cel putin, e recomandabil sa iti dezvolti si sa iti intretii reteaua de prieteni si cunostinte. Cu cat esti in contact cu mai multi oameni, cu atat mai mult te simti in siguranta si esti puternic. Duminica, in schimb, Luna ajunge in Scorpion, iti trezeste suspiciuni si te ademeneste cu scenarii negative. Orice plan ai face, e bine sa lasi lucrurile sa se intample si abia pe urma sa le evaluezi. Momentan, tu te subminezi singur: nici nu s-a intamplat ceva si, gata, esecul este garantat. Controleaza-ti anxietatea si nu te transforma intr-o victima!

Capricorn

Oportunitatile profesionale prind weekendul acesta un contur tot mai ferm. Sambata, Luna in zona imaginii sociale si a carierei iti da carisma si atrage foarte usor atentia asupra ta. Practic, ceilalti sunt cu ochii pe tine, parca esti zodia luata cel mai bine in vizor. Fiecare gest, fiecare decizie sunt supuse judecatii publice. Ceilalti parca asteapta cu sufletul la gura sa faci urmatoarea mutare. Chiar daca esti evaluat si judecat, esti privit acum ca un om capabil sa ia decizii, asa ca mai degraba decat o victima, devii un exemplu de urmat. Ceilalti au de invatat ceva de la tine. Iar de initiative nu duci lipsa, numai ca trebuie sa te hotarasti pe ce pista mergi. Inca de duminica, lucrurile pot deveni mai clare. Viitorul parca se lumineaza din ce in ce mai bine, ceata se ridica, mai ales ca apar si oamenii care pot sa iti ofere puncte de sprijin. Esti mult mai pregatit sa identifici o cale de urmat pe care sa ramai constant.

Varsator

Mintea ta este weekendul acesta ca o arhiva in care operezi modificari. Incepi sa stergi foarte multe fisiere, pentru a le inlocui cu altele. In lumina ultimelor evenimente, s-ar putea sa-ti dai seama ca, in anumite privinte, ai fost pe o pista gresita. Multe credinte si principii sunt contrazise acum de realitate. Prin urmare, e momentul sa te reinventezi! Iar solutia nu este sa te apuci de ceva nou sau sa inveti mai mult. Stii deja tot ce ai nevoie, esential este sa accesezi baza de date si sa pui in practica acele cunostinte care servesc acum scopurilor tale. Deja ai informatiile si deprinderile, asa ca fa ceva cu ele! Duminica, Luna in zona carierei si a imaginii sociale iti spune ca aici ai de luat cele mai importante decizii. Trebuie sa te afirmi cu curaj, sa fii perseverent si constant, sa-ti asumi alegerile. Chiar daca momentan nu le faci publice, hotararile tale definitive pot prinde acum radacini.

Pesti

Sambata, Luna in Balanta iti da preocupare pentru fenomenele ascunse ori pentru stiintele comportamentale. Prin urmare, setea ta de informatie te poarta spre astrologie, psihologie, sociologie, ezoterism etc. Esti un cautator de mistere. Ai grija ca, in ceea de priveste relatia cu ceilalti, sa nu devii suspicios atunci cand nu e cazul, sa nu vezi mistere care nu sunt acolo. In a doua zi de weekend, s-ar putea sa te trezesti in sala de judecata. Si nu, nu te cheama nimeni in instanta, stai linistit. Tu singur te provoci pe tine la o intalnire in oglinda. Probabil sunt lucruri pe care ti le reprosezi, sunt niste mecanisme de gandire care nu-ti mai folosesc, iti dai seama ca anumite principii nu iti mai sunt de folos. In loc sa te critici si sa iti subminezi increderea in tine, nu ar fi mai constructiv sa tragi concluzii obiective si sa inveti ce e de invatat din propriile lectii de viata?

Sursa: www.astrocafe.ro 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii