Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:46 12 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop 30 septembrie

ro

30 Sep, 2010 11:53 1981 Marime text
horoscop-foto.jpgBalanta

Te bucurai la inceputul saptamanii de vremea frumoasa, insa acum esti foarte suparat din cauza frigului, mai ales ca tu esti o persoana care adora caldura si soarele. Asta este, trebuie sa accepti ca a venit toamna si ca zilele calduroase au trecut. In plus, ar trebui sa te bucuri ca poti sa te plimbi in parc fara sa mori de cald.

Scorpion

Ai semnat in sfarsit un contract perfect din punct de vedere financiar si asta te face sa radiezi de fericire toata ziua. Cei din jur vor observa starea ta de bine si se vor bucura de succesul tau, insa vor exista si carcotasi care vor incerca sa te supere. Nu-i lua in seama.

Sagetator

De dimineata vei primi un telefon din partea unui coleg, care te va anunta ca nu poate ajunge la birou si asta iti cam da ziua peste cap pentru ca va trebui sa termini tu treaba lui pentru ca departamentul tau sa nu pice prost in fata sefilor.

Capricorn

Ai batut fierul cat a fost cald si acum culegi roadele. Esti foarte fericit pentru ca a dat in sfarsit peste tine norocul, desi credeai ca nu mai ai nicio sansa de scapare din ce te bagasei. Persoana iubita iti este alaturi, asa cum a fost si pana acum, si incearca sa faca tot posibilul pentru a te simti cat mai bine.

Varsator

Esti un norocos. Cel putin astazi vei fi. Chiar daca de obicei te lovesti de tot felul de obstacole, astazi o sa ai noroc in toate domeniile. O sa fii admirat de cei din jur, o sa primesti complimente si chiar si invitatii in oras. Ce mai stai?

Pesti

Adori apa, insa nu si ploaia si te simti cam mohorat din cauza vremii de astazi. Te face sa simti ca ai vrea sa stai la caldura intr-o patura pe un fotoliu si sa citesti un roman de dragoste. Ar merge chiar si o cana cu vin.

Berbec

Incapatanarea ta atinge limitele astazi. Refuzi sa intelegi ca nu ai dreptate, te pui contra tuturor si faci ce te taie pe tine capul. Ai grija, sa nu ii ranesti pe cei din jur din cauza deciziilor tale luate pe moment.

Taur

Esti aproape de finalizarea unui proiect important si tragi cat poti de mult pentru a-l termina cat mai repede, astfel incat sa fii laudat pentru eforturile tale. Stai linistit, ca laudele vor veni, insa este nevoie sa ridici si unele pretentii financiare, ca doar laudele nu tin de foame.

Gemeni

Vrei sa pregatesti o petrecere surpriza pentru cineva si ai cam intrat in priza. Dai zeci de telefoane si vorbesti cu o multime de oameni pentru ca totul sa fie facut ca la carte. Stai linistit ca totul o sa iasa pe bunul plac.

Rac

Ai grija la ceea ce mananci si incearca sa elimini grasimea din alimentatia ta. Nu ar strica nici sa faci ceva mai mult sport, trebuie sa recunosti ca in ultima vreme sportul nu prea a fost prietenul tau cel mai bun.

Leu

Ai mari emotii legate de un eveniment important ce va avea loc in curand si uiti si sa respiri din aceasta cauza. Trebuie sa te linistesti putin si sa te gandesti ca nu ai cum sa nu treci cu bine peste tot.

Fecioara

Nu prea iti pasa de criticile aduse si tu faci in continuare ceea ce vrei. Foarte bine, faptul ca nu te intereseaza parerea altora este un semn ca vei trai mult, dar ai grija sa nu exagerezi si sa nu ignori chiar si criticile care te pot face sa te schimbi in bine.

Sursa: Ziare.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii