Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi, şocat de un gest incredibil al lui Emre

ro

13 Oct, 2012 14:43 1455 Marime text

TURCIA-ROMÂNIA 0-1. Emre Belozoglu, căpitanul echipei naţionale a Turciei, s-a reîntâlnit, vineri, la Istanbul, înaintea meciului cu România, cu Gică Hagi, fostul său mentor de la Galatasaray.

Emre, acum jucător la Atletico Madrid, a a ţinut să-i transmită lui Hagi cât de mult înseamnă pentru el şi i-a sărutat mâna, scrie Adevărul. În Turcia, atunci când cineva îţi sărută mâna, înseamnă că îţi poartă un respect uriaş. Acesta a fost modul în care Emre a ţinut să-şi manifeste respectul şi admiraţia faţă de omul care l-a ajutat să crească atât de mult ca fotbalist. Când cei doi jucau la Galatasaray, Hagi era idolul tribunelor, iar Emre doar un puşti. Hagi l-a luat pe Emre sub aripa sa şi le-a transmis conducătorilor să nu-l trimită la echipa a doua, aşa cum intenţionau la un moment dat.
"Când mă gândesc la Hagi, mă gândesc la o persoană extrem de importantă pentru viaţa mea, nu doar la un mare fotbalist. Este o legendă pentru mine. Am învăţat foarte multe lucruri când am jucat alături de el. Hagi a fost un jucător fantastic, probabil că a fost cel mai bun coechipier al meu", a declarat Emre.
Tot in Turcia, acum ceva ani, atacantul Pascal Nouma i-a sărutat mâna lui Mircea Lucescu, pe vremea când cei doi erau la Beşiktaş Istanbul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii