Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernul va aproba în ședința de mâine ce terenuri fac obiectul proiectului „Conducta Ţărmul Mării NegrePodişor (RO) pentru preluarea gazului din Marea Neagră”

ro

16 Jan, 2019 15:57 930 Marime text

Printre proiectele de acte normative incluse pe agenda ședinței Guvernului României din 17ianuarie 2019, se numără  HOTĂRÂREA  privind aprobarea listei terenurilor agricole situate în extravilan care fac obiectul proiectului de interes comun în domeniul gazelor naturale „Conducta Ţărmul Mării NegrePodişor (RO) pentru preluarea gazului din Marea Neagră”.

În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, și al art. 4 alin. (1) din Legea privind unele măsuri necesare pentru implementarea proiectelor de importanţă naţională în domeniul gazelor naturale nr.185/2016 Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

Articol unic. - Se aprobă lista terenurilor agricole situate în extravilan, redată în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre, pentru proiectul de interes comun în domeniul gazelor naturale : „Conductă Țărmul Mării Negre Podișor (RO) pentru preluarea gazului din Marea Neagră’’
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii