Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnasta Cătălina Ponor refuză să intre în lumea politică. A spus nu propunerii PSD Constanța

ro

30 Sep, 2016 11:21 3160 Marime text
Gimnasta româncă Cătălina Ponor a anunțat aseară că refuză să facă parte din lumea politică, astfel, refuză PSD Constanța. După ce a primit critici din partea fanilor pe pagina sa de Facebook, Ponor a luat decizia de a nu intra în politică șI de a continua cariera de sportivă și de antrenor.

Ea a informat conducerea PSD încă de aseară că nu acceptă candidatura.
 
Sportiva va începe pregătirea la Complexul Lia Manoliu, de luna viitoare. „Voi continua cu gimnastica cât timp îmi va permite sănătatea”, a spus ea. Legat de oferta PSD, Ponor spune că a primit propunerea în urmă cu câteva zile și a cerut timp de gândire.
 
Cătălina Ponor a afirmat, ieri, că a fost „propusă pe lista” pentru a candida la alegerile parlamentare, din acest an, urmând să de-a un răspuns invitației astăzi. 
„Legat de ceea ce s-a scris în presă, atâta timp cât eu nu am dat nicio declaraţie oficială dacă voi candida sau nu, mi-aş dori că cei care comentaţi urat pe pagină mea să va abţineţi până mâine dimineaţă, când voi da un răspuns afirmativ sau negativ! Sunt propusă pe lista, însă nu am dat încă niciun răspuns în legătură cu asta! Mâine va şti toată lumea dacă voi candida sau nu, momentan sunt doar vorbe", a scris Ponor pe Facebook.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii