Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Chiru îl susţine pe Vasile Blaga la şefia PDL. Vezi ce fac conducerile celorlalte filiale

ro

04 Feb, 2013 10:40 1823 Marime text

Perspectiva noului congres al PDL reaprinde lupta pentru putere în rândurile democrat-liberalilor. În timp ce Vasile Blaga ia la rând organizaţiile judeţene pentru a-şi consolida poziţia de lider, tandemul Udrea-Falcă strânge rândurile transmiţând în filiale mesajul schimbării. RTV.NET prezintă punctele de vedere ale şefilor din teritoriu şi scenariile care se prefigurează pentru competiţia din primăvară.


Gigi Chiru (Constanţa): Îl susţin pe Vasile Blaga, indiferent de alte moţiuni

"Voi susţine o nouă moţiune a lui Vasile Blaga indiferent dacă vor fi depuse şi altele".

Florin Popescu (Dâmboviţa): Nu comentez

Preşedintele PDL Dâmboviţa a refuzat să facă public orice fel de punct de vedere cu privire la alegerile interne, precizând doar că nu comentează.

Mircea Man (Maramureş): Am o singură tabără, cea a PDL şi respect ierarhia

"Cu Vasile Blaga am o relaţie nu de ierid e azi ci din '90 încoace. Eu nu fac parte din nicio grupare a PDL, fac parte din PDL. Am o singură tabără cea a PDL şi respect ierarhia partidului. Cert e că la la ultimele alegeri am plătit scump reforma guvernării şi soluţiile greşite. Cel mai important e să găsim drumul cu cei mai buni oameni".

Viorel Badea: Voi susţine moţiunea Vasile Blaga. Indubitabil

"Vasile Blaga nu a avut un mandat întreg la şefia partidului. De când a preluat mandatul de preşedinte au fost doar alegeri şi nu a avut timp să organizeze în mod optim partidul. E cel care poate organiza eficient PDL-ul şi singurul care în acest moment îl poate ridica la adevărata sa valoare. Dacă după acest congres vor fi alţi colegi care se vor ridica la statutul de lideri prin fapte, ne vom putea orienta. Acum, voi susţine moţiunea Vasile Blaga. Indubitabil.


Citeste mai mult: http://www.rtv.net/lupta-pentru-putere-in-pdl-etapa-pe-judete-il-sustineti-pe-vasile-blaga-ce-raspund-filialele_64755.html#ixzz2JuxcaDDO



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii