Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Hagi- "Jucătorul român trebuie să iasă la luptă!"

ro

30 Jul, 2016 22:20 1829 Marime text

Managerul tehnic al Viitorului, Gheorghe Hagi,a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului cu Steaua, din etapa a II-a a Ligii I.

Hagi a vorbit despre potretul celui mai bun jucător.
"Jucătorul cel mai bun trebuie să înscrie numai pe teren. Ele este şeful. În orice competiţie, există cel mai bun portar, cel mai bun mijlocaş, etc. Jucători pe care îi găseşti la cele mai bune echipe. Fotbalul e acela când te mişti, şutezi, totul rapid. Noi avem mult de muncit, Nu trebuie să ne fie de duel. Mie nu îmi este frică. Acesta este drumul. Jucătorul român trebuie să iasă la luptă. Jucăm acum cu o echipă puternică, cu tradiţie. Vrem să cultivăm o mentalitate de a propune jucători şi de a câştiga. Noi învăţăm. Şi eu mă întreb ce trebuie să fac de acum în colo. Duel înseamnă tranziţie, să ştii să ataci, să ştii să te aperi. Aceste lucruri sunt baza unui jucător.  Lucrurile astea se fac între 11 şi 14 ani, când jucătorul este în formare. Ofensiv-defenisv. Acesta este duelul.", a declarat Gheorghe Hagi în cadrul conferinţei.

Vă reamintim că Partida FC Viitorul - Steaua se joacă mâine,  de la ora 20:30, pe stadionul Central din Complexul Academiei Hagi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii