Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Co-preşedintele Sorina Tuşa nu ştie nimic.Gheorghe Dragomir la un pas de preluarea şefiei PNL Constanţa

ro

22 Feb, 2016 16:59 2431 Marime text
 
Deputatul Gheorghe Dragomir mai are de aşteptat o săptămână până ce va fi preşedinte unic al organizaţiei judeţene PNL Constanţa.
Membrii Comitetului de unificare al PNL Constanţa s-au întrunit într-o şedinţă de lucru. Pe lista subiectelor abordate s-a aflat şi situaţia privind conducerea bicefală a organizaţiei judeţene. În acest context, s-a propus ca preşedintele unic al organizaţiei judeţene PNL Constanţa să fie deputatul Gheorghe Dragomir. Contactat telefonic, acesta a confirmat informaţia şi a menţionat pentru ZIUA de Constanţa că, "deocamdată vorbim despre o propunere", săptămâna viitoare, în şedinţa Biroului Politic Naţional urmând să se voteze". Totuşi, având în vedere că aceasta este o simplă formalitate, se poate spune că liberalii au preluat frâile principalelor organizaţii de la malul mării: organizaţia municipală - prin promovarea lui Vergil Chţac, şi organizaţia judeţeană PNL Constanţa prin susţinerea deputatului Gheorghe Dragomir.

UPDATE ora 17.30:

La rândul său, co-preşedintele organizaţiei judeţene PNL Constanţa, fosta democrat-liberală Sorina Tuşa ne-a declarat că nu ştie nimic referitor la trecerea, în scurt timp, la o conducere unică la nivel judeţean. "Nu am nicio informaţie oficială în acest sens. La nivel judeţean, membrii Comitetului Executiv Judeţean nu s-au mai întrunit de la validarea domunului Chiţac. Nu s-a luat nicio decizie în acest sens şi nu s-a făcut nicio propunere", a declarat pentru ZIUA de Constanţa, copreşedintele organizaţiei judeţene PNL Constanţa, Sorina Tuşa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii