Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA i-a prelungit mandatul directorului general unic

ro

03 Sep, 2015 10:39 2713 Marime text
În Monitorul Oficial 4484 a fost publicată decizia din 30 mai a Consiliului de Supraveghere al Societăţii Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA societate administrată în sistem dualist, cu sediul social în Business Center, strada Traian nr. 68 A, etajul 4, Constanţa. Şedinţa s-a ţinut în St. Petersburg, în conformitate cu prevederile Legii Societăţilor nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, cu votul unanim al tuturor membrilor prezenţi ai Consiliului de Supraveghere, care reprezintă 100% numărul total de membri ai Consiliului de Supraveghere.
În cadrul întâlnirii, s-au adoptat mai multe articole. Primul se referă la faptul că mandatul directorului general unic – Rolands Urga expiră la data de 31.05.2015. Consiliul a decis să fie prelungit mandatul directorului general unic al Societăţii – Rolands Urga, cetăţean leton. El a primit mandat pentru încă un an, începând din 1 iunie 2015 până la 31 mai 2016.
Directorul general unic asigură conducerea societăţii şi reprezintă Societatea în relaţiile cu terţii şi deţine dreptl de semnătură socială. Conducerea Societăţii va reveni în exclusivitate Directorul General unic, care îndeplineşte actele necesare şi utile pentru realizarea obiectului de activitate al Societăţii, cu excepţia celor rezervate de lege în sarcina Consiliului de Supraveghere şi a Adunării Generale a Acţionarilor conform prevederilor actului constitutiv al Societăţii.
Prin articolul 2, se împuterniceşte membrul consiliului de Spraveghere Andrey Vasilyev, pentru ca, în numele Societăţii, să semneze contractul de mandat cu directorul general unic, în condiţiile legii.
 
Societatea Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA a fost înfiinţată în 2011 şi are un capital social subscris de 17.505.000 lei. Acţionari persoane juridice sunt Gazpromneft Marine Bunker LTD, cu sediul în Rusia, firmă înfiinţată în 2007, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 99.9771% / 99.9771%, GPN - Proiect LTD, o firmă tot rusească, înfiinţată în 2009, având o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 0.0229% / 0.0229%. Nu există acţionari persoane fizice. Persoane împuternicite în această firmă sunt cetăţeanul leton Rolands Urga, director general unic, cetăţeanul rus Levan Kadagidze, preşedinte Consiliu de supraveghere, cetăţeanul rus Larisa Balashova, membru în consiliul de supraveghere, Andrey Vasilyev, membru în consiliul de supraveghere, Alexey Medvedev, membru în consiliul de supraveghere, Aleksei Urusov, membru în consiliul de supraveghere.
Domeniul de activitate al societăţii este „Activităţi de servicii anexe transportului pe apă”.
Ultimul bilanţ al firmei este pentru anul 2013, potrivit vrajitorul.eu. Astfel, până în 2013, societatea nu figura cu cu restanţe la bugetul de stat sau la cel al asigurărilor de sănătate şi al şomajului.
În 2012 firma avea cinci angajaţi, iar în 2013 avea zece angajaţi. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii