Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriela Firea dezvăluie motivele despărţirii de Intact. Vezi ce planuri are vedeta

ro

13 Sep, 2012 00:28 1831 Marime text

gabriela_firea_85958100.jpgMiercuri a devenit oficial faptul că Gabriela Firea pune capăt colaborării sale cu trustul Intact. Vedeta a dezvăluit motivele care au determinat-o să ia această decizie.

Banii sunt motivul despărţirii dintre Gabriela Firea şi Intact, realizatoarea TV afirmând că ultima ofertă primită din partea conducerii trustului a fost "inadecvată în raport cu evoluţia carierei" sale.

"Evoluţia mea profesională din ultimii doi ani e publică şi accesibilă oricărei persoane interesate. Dacă în septembrie 2010, eram asociat şi director general la două dintre companiile de media ale grupului şi realizam un talk-show zilnic în prime-time la Antena 3, acum, în septembrie 2012, sunt doar realizatoarea cu contract expirat a unui show de divertisment la Antena 1, care nu se mai regăseşte în grila de toamnă", a declarat Gabriela Firea, pentru Mediafax.

Zvonurile privind despărţirea dintre Gabriela Firea şi trustul Intact erau mai vechi şi s-a spus chiar că realizatoarea ar urma să preia un post de conducere în TVR. Firea nu a infirmat posibilitatea unei colaborări cu televiziunea publică, dar a subliniat că înainte de a lua în considerare varianta de a demara negocieri cu un alt trust a discutat cu cei de la Intact Media Group. "Am primit o ofertă, pentru care am mulţumit, dar pe care am considerat-o inadecvată, în raport cu evoluţia carierei mele, până acum şi în viitor", a explicat Firea.

Deocamdată, Gabriela Firea nu ştie ce va face în continuare şi dacă va prelua un nou proiect în mass-media. "Dacă o voi face, indiferent care va fi acela, voi fi propriul răspunzător de destinul meu profesional şi mă voi baza exclusiv pe puterile mele şi pe experienţa pe care am acumulat-o în 22 de ani de presă", a punctat vedeta.

Cu toate că Gabriela Firea spune că neînţelegerile dintre ea şi conducerea trustului au fost de ordin financiar, soţul ei, Florentin Pandele, cel care a şi anunţat în premieră încheierea colaborării dintre cele două părţi, susţine că vedeta plăteşte astfel preţul căsătoriei cu el. "Nu ştia, pe atunci, că prin acea semnătură (prin care devenea soţia lui Florentin Pandele - n.r.) spunea nu doar «bun venit» noii vieţi alături de mine, ci şi «adio» carierei sale frumoase în trustul Intact, care i-a fost, timp de 12 ani, nu doar un loc de muncă, ci şi casă, şi familie. Dar oamenii au uneori reacţii imprevizibile şi sancţionează nedrept, în funcţie de anumite păreri de moment, care nu au legătură cu adevăratele valori umane", a scris Pandele pe Facebook.


Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/gabriela-firea-dezvaluie-motivele-despartirii-de-intact-vezi-ce-planuri-are-vedeta_44184.html#ixzz26HGTn9oV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii