Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:13 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fraţii Cămătaru, arestaţi după incidentul de la Curtea de Apel

ro

30 Aug, 2015 10:52 2637 Marime text
Fraţii Ion şi Vasile Balint, zişi Nuţu şi Sile Cămătaru, şi doi apropiaţi ai acestora au fost arestaţi, astăzi, după altercaţia ce a avut loc joi la Curtea de Apel Bucureşti (CAB), unde aceştia erau judecaţi. Decizia a fost luată de Judecătoria Sectorului 4 şi nu este definitivă, dar este executorie, astfel că fraţii Cămătaru se întorc în arest. Eu au fost reţinuţi, alături de trei apropiaţi, vineri seară, după ce au fost audiaţi la Poliţia Capitalei.
Fraţii Ion şi Vasile Balint, zisi Nuţu şi Sile Cămătaru, şi alţi patru membri din gruparea lor au fost aduşi, vineri, la Poliţia Capitalei, pentru a fi audiaţi după altercaţia ce a avut loc la CAB, unde aceştia erau judecaţi. Ei au fost interogaţi în dosarul de lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice deschis joi de poliţişti în urma incidentului de la CAB.
Amintim că membrii mai multor grupări interlope din Capitală, printre care şi fraţii Cămătaru, au fost joi la sediul CAB, unde sunt judecaţi sub acuzaţia de iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup. În total, sunt 20 de persoane judecate în dosar. Mai multe persoane aflate la proces au intrat într-un conflict pe holurile Curţii de Apel Bucureşti.
Robert Gabriel Buşă, zis Robert a lui Ioc, inculpat în dosar a fost dus de la sediul instanţei la spital, având o rană în zona nasului. Înainte de sosirea ambulanţei, el a susţinut că a fost tăiat de Vasile Balint, zis Sile Cămătaru. După ce Buşă a fost dus la spital, au fost luaţi de la CAB şi duşi la Secţia 14 de Poliţie pentru audieri Vasile şi Ion Balint, soţia acestuia din urmă, şi alţi cinci bărbaţi, care erau la proces. Toţi au fost audiaţi în calitate de martori.
Robert Buşă a făcut parte din clanul Cămătarilor şi a fost arestat după ce a participat, alături de aceştia, la o serie de conflicte violente. Ulterior, el s-a distanţat de Cămătari, care nu l-ar fi ajutat cu bani cât era în arest.


sursa foto: ziuanews.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii