Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fragmente de substanţă vegetală, descoperite de jandarmii constănţeni, în buzunarele unor tineri (galerie foto)

ro

21 Jan, 2019 11:19 3033 Marime text

Jandarmii au surprins în Constanţa, patru persoane care avea asupra lor,  15 bucăți de hârtie cu fragmente vegetale de culoare verde- maronie cu miros înţepător.
 
Duminică  20 ianuarie a.c., ora 20.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona Casa de Cultură, au observat patru tineri agitați care-și confecționau țigarete artificiale.

La vederea echipajului, tinerii cu vârste cuprinse între 19 și 23  ani, au încercat să fugă, au fost somați, s-au oprit și li s-au făcut controlul corporal sumar. Asupra acestora, în buzunarele interioare ale gecilor și pantalonilor, jandarmii au mai găsit 15 bucăți de hârtie cu fragmente vegetale de culoare verde- maronie cu miros înţepător și două grindere metalice de culoare maro.  

Hârtiile cu fragmente vegetale, grinderele și joint-urile găsite asupra lor vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.

Jandarmii au surprins în Constanţa, o persoană care dorea să vândă fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, 10 fierăstraie electrice susceptibile de a fi contrafăcute.

Duminică, 20 ianuarie a.c., ora 09.30, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în apropierea „Târgului Săptămânal” din municipiul Constanţa, au surprins o persoană în timp ce comercializa, fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, 10 fierăstraie electrice, susceptibile de a fi contrafăcute.

Bărbatul nu au putut prezenta documentele de provenienţă a mărfii. În plus, nu deţinea nici autorizaţie de comercializare a bunurilor. Prin urmare, jandarmii i-au întocmit actele de constatare pentru fapta de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Bunurile oprite de la comercializare au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.


Sursa foto: Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii