Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. FOTO EXCLUSIV. Descinderi la traficanți de carne vie Acţiune în forţă a jandarmilor şi poliţiştilor BCCO Constanţa (galerie foto)

ro

13 May, 2015 11:39 3597 Marime text
 
 
Ofiţerii Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, însoţiţi de trupele speciale ale Jandarmeriei au efectuat mai multe descinderi pe raza judeţului Constanţa. Surse afirmă că este vorba de un dosar de trafic de persoane, instrumentat de DIICOT. La această oră, mai mulţi suspecţi se află în audieri la sediul BCCO Constanţa.

UPDATE 2, ora 16.30


Poliţiştii BCCO Constanţa au depistat șapte persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, de cultivarea și punerea în vânzare a drogurilor de risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.
 
Astăzi, în jurul orei 11.30, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au derulat o acțiune pe linia combaterii traficului de droguri de risc și a operațiunilor ilicite cu substanțe susceptibile a avea proprietăți psihoactive.
 
Astfel, au fost puse în executare nouă mandate de percheziții domiciliare în Constanța, Ovidiu și Valu lui Traian.
 
Acțiunea a vizat un grup infracțional organizat, care în perioada 2014 – 2015, a pus în vânzare droguri de risc și substanțe susceptibile a avea proprietăți psihoactive pe raza municipiului Constanța.
 
În urma descinderilor oamenii legii au fost identificat o instalație pentru cultură de canabis „in door”, 30 gr. de marijuana, 3 kg. de substanță vegetală susceptibilă a avea proprietăți psihoactive și 800 gr. de substanță pulverulentă susceptibilă a avea aceleaşi proprietăţi.
 
Poliţiştii BCCO au condus la DIICOT - Serviciul Teritorial Constanța șapte persoane care sunt bănuite de comiterea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, cultivarea și punerea în vânzare a drogurilor de risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.
 
Acţiunea poliţiştilor s-a derulat sub coordonarea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa, sprijiniți logistic și operativ de către SRI - Direcția Județeană Constanța, IPJ Constanța - Serviciul Criminalistic, IJJ Constanța și GMJ Constanța.



UPDATE 1, ora 14.37

Perchezițiile sunt în plină desfășurare. Procurorii DIICOT, ofițerii BCCO și jandarmii descind în șase locații din Constanța. 

Sunt vizați membrii unei rețele care sunt suspectați că se ocupă cu traficul de persoane și droguri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii