Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:01 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Finul fostului premier a demisionat din PSD. Intră şi Ponta în oastea lui Țepeș?

ro

24 Aug, 2016 22:14 1948 Marime text
Președintele Partidului România Unită (PRU), Bogdan Diaconu a declarat, astăzi, pentru cotidianul ZIUA de Constanța că, în opinia sa, Victor Ponta a fost cel mai bun premier al României și intrarea sa în PRU ar fi un câștig pentru formațiunea sa politică.    
      
Încă din această dimineață, se vehiculează pe surse că Victor Ponta ar părăsi tabăra social democrată împreună cu un grup de parlamentari  susținători.

Și președintele PRU Constanța, Dumitru Bădrăgan, spune că politicienii tineri sunt un câștig pentru orice partid politic.

Finul lui Victor Ponta a demisionat din PSD

Marius Manolache, finul fostului premier, a demisionat din PSD și a semnat adeziune pentru PRU. Bogdan Diaconu a postat, în această seară, pe pagina sa de Facebook o fotografie în care îi strânge mâna lui Manolache, însoțită de urmatorul mesaj:

„Bine ai venit, Marius! De astăzi Partidul România Unită mai are un parlamentar. Deputatul Marius Manolache a ales să iasă din PSD și s-a înscris în PRU. De astăzi suntem mai puternici iar mâine vom fi și mai puternici!”


Să fie adeziunea lui Manolache o pură coincidență sau o acțiune care va provoca o reacție din partea lui Ponta?

Ponta ar putea schimba macazul după ce i s-a dat de înțeles că PSD nu i-ar mai asigura o continuitate în Parlament.
La baza Partidului România Unită stă Doctrina Național-Democrată. Acest curent a fost inițiat și dezvoltat în perioada antebelică și în cea interbelică de Nicolae Iorga.

Apărarea teritoriului naţional şi reunificarea cu Basarabia sunt principii constituente ale PRU. Pe 23 aprilie 2015, a fost emisă de către Tribunalul București decizia finală de înființare, iar Partidul România Unită a fost înregistrat în Registrul Partidelor.

sursa foto: evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii