Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Finala Eurovision este transmisă în direct pe YouTube

ro

15 May, 2016 00:01 1987 Marime text
Finala competiției muzicale Eurovision din această seară este difuzată pe canalul oficial de Youtube al Eurovision. Canalul de YouTube unde puteți urmări Finala Eurovision poate fi accesat aici: https://www.youtube.com/watch?v=no1v1-2HZ6g.
 
În concurs au intrat 26 de țări și ar fi trebuit să participe și România, dar a fost descalificată, în urma datoriile acumulate de TVR. Iată țările participante la finala Eurovision.
 
Primele zece țări calificate pentru finala din 14 mai, în urma primei semifinale, care a avut loc marți, 10 mai, sunt Azerbaidjan, Rusia, Olanda, Ungaria, Croația, Austria, Armenia, Cehia, Cipru și Malta.
 
După semifinala a II-a, desfășurată joi, următoarele zece țări calificate, pentri a cânta în seara finalei Eurovision sunt Letonia, Georgia, Bulgaria, Australia, Ucraina, Serbia, Polonia, Israel, Lituania și Belgia.

De asemenea, pentru finala Eurovision, au fost calificate din oficiu: Finlanda, Franta, Germania, Italia, Marea Britanie și Suedia. Astfel, în finală vor intra în competiție 26 de țări.

Finala este un spectacol grandios, desfășurat pe Globe Arena din Stockholm. La finalul transmisiunii în direct, toate prestațiile din competiție vor fi publicate pe canalul de YouTube al Eurovision. Invitatul special de la Stockholm este starul pop Justin Timberlake, care a promis să facă atmosferă diseară, la finala Eurovision.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii