Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:38 19 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Felix Stroe, directorul SC RAJA SA Constanța, despre investițiile companiei (galerie foto)

ro

25 Apr, 2018 11:19 3136 Marime text
La sediul SC RAJA SA are loc astăzi o conferință în cadrul căreia vor fi prezentate cele mai recente activități ale Companiei RAJA SA, dar și programele investiționale ce se vor derula începând din acest an. 

La conferință participă directorul SC RAJA SA, Felix Stroe, care a anunțat SC RAJA SA a fost inclusă în anuarul Ziarului Financiar "Top cele mai mari companii din România".

"Topul a fost făcut de compania de audit Deloitte în urma unui audit efectuat la companiile din România. SC RAJA SA se află pe locul 454 în acest audit. Anuarul "Top 1000 cele mai mari companii din România" este un pas pentru cunoașterea în detaliu a liderilor business-ului românesc.” susține directorul SC RAJA SA Constanța.

Cele 1000 de companii au o pondere de 48 procente din cifra de afaceri totală de 1240 miliarde de lei a celor 485 613 companii active în România în 2016. 

"Suntem mândri că suntem pe locul 454 în acest top" a declarat Felix Stroe care a precizat că SC RAJA SA nu a plătit nimic pentru realizarea acestui audit. 

În acest context directorul SC RAJA SA a ținut să anunțe investițiile derulate de companie prin programul operațional infrastructura mare 2014-2020 .

Pentru această etapă, RAJA S.A. cste pregătită cu proiecte care au in vedere extinderea şi modernizarea retelelor de apă şi de canalizare, construirea și modernizarea statiilor de tratare a apei potabile şi a statiilor de epurare, precum şi creşterea calitătii serviciilor publice de apă şi canalizare, RAJA S.A. urmând a derula investiţii în 92 de localităţi din 7 judeţe — Constanţa, Ialomiţa, Călăraşi, Dâmboviţa, Braşov, Ilfov şi Bacău, printre care:

- Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în arta de operare a RAJA SA Constanţa, în perioada 2014 — 2020
Acest Proiect al cărui contract de finanţare urmează să fie semnat în cursul lunii mai a anului curent, prevede investiţii pe raza a 52 Unităţi Administrativ / Teritoriale, respectiv 91 de localităţi din 6 judeţe (Constanţa, lalomiţa, Călăraşi, Dâmboviţa, Braşov, Ilfov). Valoarea totală estimată a investiţiilor este 499.443.061 Euro fără TVA, respectiv 594.337.243 TVA inclus. 

În ceea ce privește municipiul Constanța, au fost prevăzute investiții de 77 milioane de euro fără TVA.
Iată investițiie de care va beneficia municipiul Constanța: 

Una dintre cele mai importante investiţii din cadrul Proiectului este reprezentată de Sistemul Regional Constanţa, respectiv realizarea a 145 km de conducta aducţiune, de la Medgidia până la Limanu. Investiţia în valoare estimată de peste 60 milioane euro fara T.V.A. conduce la imbunătăţirea calităţii apei potabile din centrul şi sudul judeţului Constanţa.

În ceea priveşte Municipiul Constanţa, au fost prevăzute investiţii în valoare totală de peste 77 milioane euro fără TVA, peste 91 milioane euro TVA inclus, concretizate în:

Sistem de alimentare cu apă
• Aductiune (reabilitată) — 13,49 km
• Magistrală de apă (reabilitată) 11 79 km
 • Staţii pompare apă (reabilitate) — 2 buc
• Reţea de distribuţie apa potabilă (nou) - 12,633 km
• Retea de distribuţie apa potabilă (reabilitată) - 46,514 km

Sistem de canalizare menajeră
• Reţea canalizare (nouă) — 18,821 km
• Reţea canalizare (reabilitată) — 16,257 km
• Conductă refulare (nou) — 8,03 lun • Conductă refulare (reabilitată) — 8,512 km
• Staţii pompare ape uzate (noi) - 8 buc
• Staţii pompare ape uzate (reabilitate) — 1 buc
• Dispecerate locale SCADA canal — 3 buc.
 
Contul meu RAJA — un nou serviciu online
 
Începând din luna aprilie, RAJA SA a pus la dispoziția abonaților săi platforma on-line Contul meu RAJA. Este vorba despre un pachet Cont Client complet, sigur şi uşor de
utilizat 24 de ore din 24, 7 zile din 7.
 
Prin contul de client, abonații, indiferent de calitatea juridică, au acces, direct şi rapid la informaţii despre facturile emise, ultimele plăţi procesate sau consum de apă, toate gestionate dintr-un singur loc şi numai la un clic distanţă.
 
Facilităţile pe care le aduce noul serviciul online sunt:
 
- vizualizarea facturilor imediat ce au fost oemise, cu posbilitatea de descărcare şi de imprimare a acestora;
- verificarea şi transmiterea indexului contorului de apă on-line;
- informații asupra modalității și a perioadei de citire a consumului;
- accesul la istoricul de plăți
- achitarea, rapid și fără comision suplimentar, a facturilor pentru serviciile de  apă potabilă și canalizare;
 
Plățile efectuate sunt actualizate pe platforma Contul meu RAJA în maximum 3 zile.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii