Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alina Bica „Faptul că am ajuns în arest nu e cel mai rău lucru”

ro

27 May, 2015 23:19 1776 Marime text
 
Alina Bica a declarat că ajungerea în pușcărie nu a fost cel mai rău lucru care i s-a întâmplat și că, în perioada în care a fost șefă DIICOT, a trecut prin momente chiar mai nefericite.

„Nu cred că ceea ce mi s-a intâmplat, că am ajuns acolo, a fost cel mai rău lucru care mi s-a intâmplat”, a declarat aceasta pentru Realitatea TV. Întrebată la ce anume se referă, aceasta a răspuns ”cum ar fi să șușotești la tine în casă. Acum nu mai șușotesc. Cât eram șefa DIICOT șușoteam la mine în casa. Și niciodată nu ieșeam dezbracată din baie să nu ajung de rasul lumii, dar nu vreau să vorbesc despre asta”.

Alina Bica se află acum în arest la domiciliu și a declarat că nu se plânge, dar a cam devenit insomniacă pentru că este verificată și noaptea dacă este acasă: "Eu primesc minim doua vizite pe zi, una ziua și una noaptea. Noaptea s-a întâmplat să apară ofițerul de proximitate și la 1 și la 2 și la 4 dimineața și la 6 în fiecare noapte. Semnez un proces verbal că m-a gasit acasă. Nu o luați că mă plâng, dar am devenit insomniacă pentru că după ce semnezi, vorbești cu ofițerul, te prinde 4-5 dimineața".  



Sursa: Realitatea TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii