Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familie din Medgidia implicată în accidentul din Vaslui. Mama și cei doi copii au ajuns la spital. Veneau de la Sf. Cuvioasă Parascheva de la Iași (galerie foto + video)

ro

15 Oct, 2018 15:02 7958 Marime text
Un teribil accident rutier a avut loc în această după amiază pe DN 24 Bârlad - Vaslui, la intersecţie cu DJ 245D, în afara localităţii Gara Banca, judeţul Vaslui.

Potrivit INFOTRAFIC, în accident au fost implicate o betonieră și două autoturisme. Traficul a fost oprit câteva zeci de minute pentru desfășurarea cercetărilor. 

Una dintre mașnile implicate este înmatriculată în județul Constanța. În aceasta se afla o familie din Medgidia, cu 2 copii, un băiețel și o fetiță, de 5, respectiv 6 ani. Aceștia se întorceau din pelerinajul făcut la Iași, la Sf Cuvioasă Parascheva.

Tatăl, de 41 de ani, era cel care conducea mașina și a scăpat fără leziuni grave. În schimb femeia și cei doi copii au ajuns la spital pentru investigații.

Reamintim că după producerea accidentului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. 

Citește și: 

Planul roşu de intervenţie activat după un teribil accident rutier. Șapte persoane au fost rănite. O mașină înmatriculată în Constanța, implicată (galerie foto)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii