Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familia Columbeanu este in doliu, dar Monica vine la Mangalia in noaptea de Revelion

ro

19 Dec, 2008 14:34 828 Marime text

Georgeta Columbeanu s-a stins din viata joi. Soacra Monicai si mama lui Irinel Columbeanu era internata de ceva vreme la spitalul Elias. Avea 76 de ani si suferise o operatie de colecist.

Sotia lui Irinel Columbeanu a fost cea care s-a ocupat joi de aranjamentele de dupa moartea soacrei.

"Am facut tot ce trebuia in cursul acestei zile si s-a stabilit sa o inmormantam luni, intr-un cimitir din Bucuresti", a declarat Monica.
"Din pacate, eu nu am de ales si va trebui sa-mi respect angajamentele programate. Astfel incat maine voi fi la Sibiu, la un eveniment, si de acolo voi lua avionul catre Oradea, orasul in care se va desfasura cea de-a doua prezentare pe care o am programata. O sa ajung, insa, la timp, la inmormantare, dar nu pot sa nu-mi respect angajamentele. Nu imi permit sa-mi bat joc de munca unei echipe din cauza problemelor mele", a mai spus Monica.

Aceasta înseamnă că va participa şi la Mangalia, unde în noaptea de 31 decembrie, în Portul Turistic, se va organiza „Euro Revelionul". Sub genericul „Iarna e ca vara!", vor fi prezenţi pe scena „Callatisului" Monica Columbeanu (care va avea o prezentare de blănuri, pe care, afirmă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii