Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment important organizat de Primăria Ovidiu Satul Poiana va beneficia de gaze naturale (galerie foto)

ro

06 Dec, 2018 11:24 3753 Marime text
În această dimineaţă, în satul Poiana (oraş Ovidiu) are loc inaugurarea conductei de gaze care va alimenata locuitorii din sat.

Printre cei prezenţi la eveniment se află primarul Ovidiu, George Scupra, senatorul Nicolae Moga, prefectul judeţului Constanţa, Dumitru Jeacă, precum şi locuitorii satului Poiana.

"Îmi doresc ca satul Poiana să fie unul european", a declarat senatorul Nicolae Moga.

"Primii bransaţi la rețeaua de gaze sunt Centrul Cultural, unde învaţă copiii, grădinița și scoala care se construiește. Sper că în câțiva ani, satul Poiana va deveni unul european. Valoarea investiției este de 1,8 milioane de lei. Primăria Ovidiu a achitat 950.000 de lei, iar Congaz restul sumei. Tot de azi, oamenii din sat pot depune solicitări de branşare, adică sunt 450 de gospodării. Satul Poiana, în doi ani, va avea toate utilitățile necesare unui trai decent", a spus primarul George Scupra.

"Eu sunt unul care a crezut în proiectul de alimentare cu gaze a satelor din Dobrogea. Nimeni nu credea în acest proiect, dar iată că azi vom apăsa pe buton și satul Poiana are gaze. Să facem din Poiana primul sat european, care are toate utilitățile.", a punctat la rândul său senatorul Nicolae Moga.

Senatorul Nicolae Moga oferă 85 de pachete copiilor din satul Poiana. Pachetele conţin dulciuri, portocale şi cornuri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii