Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este vizată și o româncă Percheziţii la fostele prostituate ale lui Berlusconi

ro

18 Feb, 2015 23:37 1919 Marime text
Forţele de ordine italiene au făcut percheziţii în casele a 21 de tinere care ar fi întreţinut relaţii sexuale pe bani cu Silvio Berlusconi. Printre ele se numără şi românca Ioana Vişan, informează România TV.

Ioana Vişan a declarat zilele trecute, în instanţă, că a primit între 2.000 şi 5.000 de euro după petrecerile organizate în vila lui Berlusconi. Ea susţine, însă, că nu a întreţinut niciodată relaţii sexuale la aceste petreceri, potrivit România TV.

„Am avut o relaţie de prietenie", susţine românca. Dar în urmă cu doi ani, tânăra de 27 de ani spusese că a avut o relaţie bazată pe sentimente, timp de patru ani, cu fostul premier italian.

Ioana Vişan făcea parte dintr-un grup de tinere care animau aşa numitele petreceri „bunga-bunga" de la reşedinţele lui Berlusconi. La petreceri luau parte şi alte două românce, Florina Marincea şi Claudia Amarghioalei. Toate au mai fost audiate, în trecut, şi au depus mărturie inclusiv la procesele unde inculpat era fostul premier italian.

Procurorii spun că fetele trăiesc în lux şi cheltuie lunar sume enorme, care le depăşesc cu mult veniturile declarate. Iar singura explicaţie, potrivit autorităţilor, este că primesc în continuare sume importante de bani din partea fostului premier pentru a minţi la proces.

În centrul scandalului se află deja celebra Ruby. Aceasta locuieşte într-o vilă evaluată la peste un milion de euro, a cheltuit recent 7.000 de euro pentru petrecerea de ziua fiicei ei şi a fost într-o vacanţă de lux în Maldive, unde ar fi cheltuit circa 60.000 de euro. Anchetatorii au descoperit că tânăra primeşte în continuare câte 15.000 de euro pe lună din conturi ale unor apropiaţi ai lui Berlusconi, scrie România TV.


Sursa: România TV
Sursa foto: gandul.info
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii