Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este oficial. Comisar-șef de poliție Dancu Constantin a fost numit în funcția de inspector-șef al IPJ Constanța prin ordin al ministrului MAI

ro

21 Jun, 2018 15:37 21012 Marime text
Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează că, la data de 19 iunie a.c., prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar-șef de poliție Grădinaru Dumitru Daniel a fost numit în funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

Cu aceeași dată, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar-șef de poliție Stan Sorin Daniel a fost numit în funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Satu-Mare.

De asemenea, la data de 19 iunie a.c., prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar-șef de poliție Nica Remus Gherasim a fost numit în funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

Totodată, în aceeași zi, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar-șef de poliție Dancu Constantin a fost numit în funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Potrivit IGPR, Polițiștii au fost numiți în urma promovării concursurilor organizate pentru ocuparea funcțiilor.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Lidia Volicenco 21 Jun, 2018 23:46 Felicitării pt domn.Dancu Constantin!!Multă sănătate și mult succes!!Un om capabil care știe să asi facă meseria de polițist!!
  • Gh.Moldoveanu 21 Jun, 2018 17:56 Pt. Dl.Dancu Constantin:Felicitări din toată inima si succes in activitate.