Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:56 16 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Azi, concurs pentru șefia IPJ Constanța. Chestorul Constantin Adrian Glugă, singurul candidat

ro

24 Aug, 2021 10:39 3535 Marime text

 
Azi, 24 august 2021, Inspectoratul General al Poliţiei Române va organiza un concurs pentru ocuparea funcţiei de şef al inspectoratului de poliţie judeţean I la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, prevăzută la poziţia 1 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă.
 
În prezent, inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este chestorul Constantin Adrian Glugă (desemnare începând cu data de 01 iulie 2021), care s-a și înscris la concurs.
 
De menționat că șeful Poliției din Ovidiu, comisar de poliţie Mădălin Laurențiu Făget, înscris și el la acest concurs, și-ar fi depus dosarul de pensionare, începând cu data de 01 septembrie 2021, potrivit unor surse.
 
Constantin-Adrian Glugă a fost împuternicit inițial în fruntea Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, după pensionarea comisarului șef Constantin Dancu, cu data de 1 iulie 2020.
 
Concursul de azi va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, după următorul grafic:
 
instructajul candidaților: ora 14.00;
 
desfășurarea interviului pe subiecte profesionale: ora 14.15;
 

afișarea grilei de apreciere: la finalizarea interviului desfășurat cu ultimul candidat;
 
afișarea rezultatelor: după ora 16.00 (în raport de numărul candidaților);
 
Perioada limită de depunere a eventualelor contestații - în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatelor, respectiv 25 august 2021.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii