Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii de la Colegiul Mircea cel Bătrân au mai bifat o victorie

ro

13 Nov, 2013 09:03 3079 Marime text
Sâmbătă, 8 noiembrie 2013, Colegiul Naţional „Gheorghe Murgoci” din Brăila a găzduit cea dea XI-a ediţie a Concursului Interjudeţean de Matematică „Petru Moroşan – Trident”.

Competiţia a însemnat pentru elevii Colegiului Naţional Mircea cel Bătrân din Constanţa un prilej de a câştiga multe premii şi menţiuni. Stelea Sânziana (clasa a V-a) şi Mustafa Taner  (clasa a IX-a) au obţinut Premiul I,  Iliant Mihai din clasa a VII-a, Premiul II, iar Salim Riza (clasa a IX-a) şi Aleca Daniel (clasa a XI-a) au fost recompensaţi cu Premiul III. În  acelaşi timp menţiuni au obţinut: Bidiga Clara, Carp Alexandru, Chiriac Andreea, Dulgheru Andrei, Ionescu Ştefan, Minu Maria, toţi din clasa a V-a, Herlea Ştefan Alexandru, Ibadula Ella Nelin, Pariza Teodora, din clasa a VI-a, Creţu Olivian, clasa aVII-a, Calila Hakan, clasa a VIII-a, Fulea Traian Mărgărit, clasa a IX-a, Goie Marco Iulian, Murgoci Alexandra, Nichita Emil, din clasa a XI-a precum şi Popescu Ioana, clasa a XII-a.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • CITITOR 13 Nov, 2013 11:24 VICTORIE la concursuri slabute!!!De ce nu participa la concursuri tari?Acest concurs a avut concurenti numai din Braila si de la liceul Mircea.De ce nu s-au dus la PANAITOPOL din Bucuresti,sa se bata cu elevii tari ai Romaniei,de la ICHB,de la VIANU ? Strategia e sa castige la concursuri mai slabe,ca la cele mai tari nu prea au sanse.