Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elev, înjunghiat de un coleg, înainte de ore

ro

26 Oct, 2016 09:33 2311 Marime text
Un elev de 15 ani de la un liceu din Râmnicu Vâlcea a fost înjunghiat, în această dimineaţă, înainte de a intra la ore, de un coleg de-al său în vârstă de 17 ani, informează România TV. Se pare că totul a pornit de la o fată.

Doi elevi, de 15, respectiv 17 ani, de la liceul „General Magheru" din Râmnicu Vâlcea s-au luat la bătaie, azi dimineaţa, chiar înainte de ore. La un moment dat, cel de 17 ani l-a înjunghiat pe celălalt în zona cervicală.

Echipajele de ambulanţă au sosit imediat la faţa locului, însă le-a fost greu să îl stabilizeze pe tânăr deoarece lama cuţitului atinsese şi zone mai sensibile. Băiatul a fost transportat în stare critică la spital.

Se pare că totul a pornit de la o fată. Agresorul este audiat de oamenii legii la locul faptei. Atât poliţiştii, cât şi Inspectoratul Şcolar au deschis anchete în acest caz.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marie-Jeanne Taloș 26 Oct, 2016 17:45 Am aflat, cu sfâșiere în suflet, despre incidentul petrecut la Magheru...Cu atât mai mare este durerea cu cât, soțul meu a fost profesor la acest liceu iar fiul nostru, elev acolo.Mare păcat, de ambii elevi - doi copii ale căror zboruri vor rămâne, pentru totdeauna frânte...Ne-ntrebăm de ce se întâmplă asemenea tragedii? Poate ne vor răspunde cei din Ministerul Educației, care le-au dat atâtea drepturi aberante elevilor, încât, săracii, nici nu mai știu să deosebească binele de rău. Și când se-ntâmplă o tragedie, profesorii sunt cei mai blamați, că, pe cine să dăm vina? Uneori, îmi pare rău că sunt profesor într-o societate în care violența este, parcă, dirijată de o mână nevăzută. Le doresc profesorilor de la Magheru putere să treacă peste această încercare iar băiatului rănit să se-ntoarcă la școală cu bine...