Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:52 21 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elev de la Colegiul Național Mircea din Constanța în elita școlii de chimie din România

ro

26 Apr, 2016 06:11 1244 Marime text
 
SC Chimcomplex SA Borzești a premiat vineri elita școlii de chimie românești la ediția a 50-a a Olimpiadei Naționale de Chimie care a avut loc în acest an la Bacău. La festivități au fost prezenți 400 de finaliști din întreaga țară și peste 100 de profesori, scrie agerpres.ro.

Premiile pentru trei dintre olimpicii care s-au clasat pe locul I-Iliescu M. Andrei  (Liceul Internațional de Informatică București), Neagoe Dan Mircea (Colegiul Mircea cel Bătrân din Constanța) și Stan Teodora  (Liceul Internațional de Informatică București)  au constat în sume de bani și diplome și au fost înmânate chiar de către directorul general al societății, Dumitru Coman.

S.C. Chimcomplex S.A. Borzești, membră a Grupului SCR, este unul dintre fabricanții importanți de produse chimice din România și Europa de Sud-Est, cu o experiență de peste 60 de ani în industria chimică. Activitatea principală a S.C. Chimcomplex S.A. Borzești constă în fabricarea și comercializarea produselor clorosodice, a clorurilor anorganice, alchilaminelor și a solvenților organici. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii