Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:08 02 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea, noi afirmaţii „Personal, mă aştept la absolut orice (…) pentru că acum vor dori şi mai mult să-mi închidă gura”

ro

31 Jan, 2015 19:59 1348 Marime text
Elena Udrea a postat un nou mesaj pe pagina unei reţele de socializare. Ceasta notează că îşi asumă afirmaţiile din interviul acordat HotNews şi aduce câteva completări ca urmare a reacţiilor provocate de interviul acordat HotNews.
 
Redăm mai jos mesajul postat de Elena Udrea pe pagina sa de facebook:

”Am văzut reacţiile şi poziţionările unor comentatori publici, dar şi ale unor "acoperiţi din presă" după afirmaţiile (pe care mi le asum total) pe care le-am făcut în interviul de la Hotnews.

Vreau să fac trei comentarii scurte:
• 1. De regulă, când apare un denunţ împotriva unui politician, acesta este fie constatat deja vinovat, fie se spune, corect, justiţia să cerceteze. Când au apărut dezvăluiri despre Florian Coldea (şeful SRI), unii m-au atacat pe mine şi au încercat să îl declare deja nevinovat, înainte de orice acţiune a justiţiei.
• 2. Putem acuza un parlamentar, un ministru, un prim-ministru sau chiar un Preşedinte fără probleme. Dar, când am acuzat un general de serviciu secret, s-a creat panică! Această reacţie arată teama pe care o generează SRI-ul celor cu secrete în dulap, politicieni, presă etc.
• 3. Justiţia va fi cea care va dovedi dacă denunţul meu va fi confirmat de dovezi. Eu am spus ce ştiu şi voi dezvolta afirmaţiile din denunţul penal în faţa anchetatorilor.

Personal, mă aştept la absolut orice, înscenări, "dezvăluiri", fotografii etc., pentru că acum vor dori şi mai mult să-mi închidă gura. Important este să fim conştienţi de pericolul uriaş al acestui moment: puterea totală în mâna unui om despre care nu se ştie mai nimic în spaţiul public, dar care deţine secretele tuturor.

Dacă vă amintiţi, în ultima emisiune din campanie, Mădălina Puşcalău m-a întrebat dacă voi face ceva cu lucrurile pe care le ştiu. Am răspuns atunci că «cel mai probabil da, pentru că am un pronunţat spirit de sacrificiu». Ştiam că voi spune...”

Sursa foto: facebook.com
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii