Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:50 23 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea „Ca să fie clar, nu există nicio legătură între dosarul în care este arestată Elena Udrea şi preşedintele Traian Băsescu”

ro

01 Apr, 2015 13:58 803 Marime text
Echipa de comunicare a Eleeni Durea a posta un nou mesaj, azi, pe pagina unei reţele de socializare. Astfel, mesajul este menit să arate că între dosarul în care deputatul este arestat şi fostul preşedinte, nu există nicio legătură.
 
„Ca să le fie clar tuturor: nu există nicio legătură între dosarul în care este arestată Elena Udrea şi Preşedintele Traian Băsescu. Construirea unei relaţii cauzale reprezintă o mârşăvie. Udrea apreciază încrederea pe care fostul şef al statului o are cu privire la faptul că va reuşi să îşi dovedească nevinovăţia.
 
În altă ordine de idei, ieri, a fost adusă o nouă colegă de celulă pentru Elena Udrea: o mamă acuzată că ar fi primit o indemnizaţie de 3.000 de lei în baza unor documente false. Femeia a fost trecută prin toate umilinţele de rigoare când ajungi în arest, una dintre acestea fiind «plimbarea cu cătuşe la mâini». Întrebând de ce este nevoie de cătuşe, răspunsul a venit sec: «pentru că Elena Udrea a fost scoasă din maşină fără cătuşe şi a ieşit un scandal public uriaş». Practic, poliţiştii sunt speriaţi şi forţaţi să continue «spectacolul cătuşelor» pentru că, la rândul lor, şefii lor acţionează de spaima presei şi a opiniei publice.”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii