Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Edilul-şef al Constanţei despre dosarul retrocedărilor "La prima vedere, expertiza infirmă cele scrise de angajaţii DNA”

ro

12 Aug, 2014 13:28 2063 Marime text
Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa a declarat că se întâlneşte azi cu avocaţii pentru a discuta pe baza raportului întocmit de expertul desemnat de instanţă în dosarul Retrocedărilor.
 
„Trebuie făcută expertiză neutră. Ceea ce se întâmplă în acest moment la mine, slavă Domnului. Va mai dura judecata. Pe parcursul procesului, DNA a intenţionat să refuze această expertiză, dar judecătorii au considerat că nu pot fi trimis în faţa instanţei sau la închisoare fără expertiza făcută de expertul desemnat de instanţă. În după amiaza asta o să am o întâlnire cu avocaţii să discutăm pe această temă. La prima vedere, expertiza infirmă cele scrise de angajaţii DNA.”, a spus edilul şef al Constanţei.
 
Potrivit deciziei judecătoarei Corina Cornelia Dăescu, din Curtea de Apel Bucureşti, dosarul retrocedărilor din Constanţa, unde sunt judecate aproape 40 de persoane, printre acestea figurând şi edilul municipiului, Radu Ştefan Mazăre, va fi judecat pe data de 2 septembrie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii