Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După percheziţii de opt ore la CJ Buzău Anchetatorii au ridicat saci de documente

ro

07 Dec, 2014 09:22 1660 Marime text
Percheziţiile făcute de procurorii DNA la sediul Consiliului Judeţean (CJ) Buzău au fost finalizate în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02.00, informează mediafax. Anchetatorii au ieşit din sediul instituţiei cu trei saci şi cu mai multe cutii pline cu documente şi niciun angajat nu a fost reţinut.

Secretarul Consiliului Judeţean Buzău, Laurenţiu Gavrilă, a declarat că anchetatorii au verificat mai multe birouri din instituţie, de unde au ridicat documente, mai informează sursa citată.

"Am aflat şi noi ce s-a întâmplat, am fost solicitat să mă prezint la sediul instituţiei împreună cu colegii mei şi am participat la percheziţia efectuată în sediul Consiliului. Au luat documente, dar deocamdată nu pot spune despre ce documente este vorba. Am asistat la desfăşurarea percheziţiilor, dar am fost rugaţi să nu discutăm despre ce documente s-au luat. Este o anchetă în curs de desfăşurare”, a afirmat Gavrilă.

Secretarul CJ Buzău a explicat, totodată, că de strategia de dezvoltare a judeţului, la care se referă procurorii DNA, s-a ocupat Direcţia de Dezvoltare Regională. Directorul acestei direcţii este Dragoş Cojocea, care este finul de cununie al fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Victor Mocanu, cu care Cristinel Bîgiu s-a aflat în conflict direct în campania pentru alegerile locale din 2012, când Bîgiu a fost desemnat candidat al USL la şefia CJ Buzău, în defavoarea lui Mocanu.

Amintim că preşedintele CJ Buzău a fost reţinut noaptea trecută pentru 24 de ore după ce ar fi fost prins în flagrant în timp ce primea o sumă de bani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii