Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragnea îi face loc Rovanei în echipa de conducere a PSD

ro

08 Feb, 2016 19:25 1423 Marime text
 
Președintele Consiliului Național (CN) al PSD, Rovana Plumb, a declarat astăzi, că nu va mai candida pentru un nou mandat la șefia acestui for, care se va reuni mâine la Palatul Parlamentului.
 
Cu toate astea, președintele PSD, Liviu Dragnea, a dezvăluit jurnaliştilor aflaţi la Palatul Parlamentului astăzi că Rovana Plumb va fi totuși "inclusă în echipa de conducere a partidului în foarte scurt timp''.
 
Întrebat dacă pentru funcția de președinte al CN al PSD îl va susține pe Constantin Niță, Dragnea a menționat că acest subiect va fi discutat mâine.
 
"Președintele Consiliului Național trebuie să fie un om la fel de organizat ca și Rovana Plumb, un om care să aibă expertiză, care să construiască departamentele să devină laboratoarele de politici publice pentru PSD. Este o funcție extrem de importantă și trebuie să fie cineva care să aibă și capacitatea să muncească", a spus liderul PSD.
 
Dragnea a adăugat că există mai mulți parlamentari PSD, printre care și Mădălin Voicu, care "nu mai vor să candideze pentru un nou mandat din motive care nu au legătură cu PSD".




Sursa foto: europeanul.eu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii