Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul "Beirut" Fostul poliţist Cicerone Dincă rămâne după gratii până la ispăşirea pedepsei!

ro

12 Apr, 2016 00:20 1996 Marime text
 
Un fost poliţist a fost prins în timp ce primea 22.000 euro pentru a interveni în dosarul incendiului de la restaurantul Beirut, din Constanța. Cicerone Dincă a fost prins şi condamnat la trei ani și două luni de închisoare cu executare. De după gratii, el a încercat să facă apel, însă magistraţii au decis astăzi că el trebuie să rămână cu acea condamnare.
 
Practic, magistraţii de la Curtea de Apel Constanța au respins, astăzi, în ședință publică, drept nefondate, apelurile formulate atât de către procurorii Direcției Naționale Anticorupție Constanța, cât și de către Cicerone Dincă, astfel că se păstrează sentința inițială a Tribunalului Constanța, din noiembrie 2015, prin care fostul polițist fusese condamnat la trei ani și două luni de închisoare cu executare.
 
Apelul fostului polițist prins în timp ce primea 22.000 euro pentru a interveni în dosarul incendiului de la restaurantul Beirut, din Constanța, a fost respins de Curtea de Apel, astfel că acesta rămâne cu condamnarea de trei ani și două luni de închisoare cu executare, decizia fiind definitivă.
 
Instanța a mai decis să scadă din durata pedepsei aplicate fostului polițist perioada arestului preventiv, din data de 11 noiembrie și până în prezent, și l-a obligat pe Dincă la 800 de lei cheltuieli judiciare către stat. Sentința de astăzi a magistraţilor Curţii este definitivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii