Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar penal privind lucrarea de doctorat a lui Robert Negoiţă

ro

04 Aug, 2016 12:06 2321 Marime text
Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 lucrează la un dosar penal privind lucrarea de doctorat a lui Robert Negoiţă, ca urmare a autosesizării procurorilor de la Serviciul pentru coordonarea activităţii Ministerului Public, informează presa centrală.
 
Ministerul Educaţiei anunţa, pe 24 iunie, că CNATDCU a primit cererea Academiei de Poliţie „Al. I. Cuza" privind retragerea titlului de doctor a lui Robert Negoiţă. Pe aceeaşi dată, acesta scria, pe Facebook, că nu regretă dacă i se va retrage titlul de doctor.

„Nu am niciun regret că acest lucru se va întâmpla, cu atât mai mult cu cât îmi dau seama că, în parcursul meu din administraţia publică, cele mai importante au fost cunoştinţele dobândite practic. Este un episod pe care mi-l asum şi din care am învăţat o lecţie importantă: singurele realizări notabile sunt cele construite pe o bază sănătoasă! Mi-am asumat acest principiu în calitate de primar dar, din păcate, nu l-am avut în vedere din perspectiva academică”, scria Negoiță. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii