Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar de Politician cu Silviu Mănăstire. Cine ar câștiga alegerile la Constanța (video)

ro

09 Mar, 2016 06:57 3943 Marime text
 
Emisiunea Dosar de Politician din data de 8 martie a fost dedicată alegerilor locale și a candidaților la primăriile sectoarelor din București și nu numai.
 
Realizatorul Silviu Mănăstire a vorbit la postul de televiziune B1 TV despre mai multe personaje politice care vor candida la primăriile de sector din Capitală, dar și de șansele acestora de a câștiga.
În două luni de zile va începe cea mai murdară campanie electorală a utimilor ani. PNL și PSD-cele două mari partide nereformate, pline în continuare de corupți-la care se adaugă partidele-fantomă ale lui Tăriceanu și Băsescu se pregătesc să îi păcălească încă o dată pe români.
 
La București și peste tot în țară vechii baroni arestați sau agățați cu dosare penale ar putea câștiga alegerile: Sorin Oprescu i-ar învinge pe Gabriela Firea, Ludovic Orban și Nicușor Dan la pachet, chiar dacă bucureștenii sunt acum convinși că doctorul i-a operat la buzunar. Penalul Radu Mazăre ar câștiga alegerile la Constanța, la Iași baronul-gelos-cu- amantă- Gheorghe Nichita ar câștiga și el încă un mandat, dacă nu i-ar fi interzis cei de la PSD să candideze; Emil Boc va stă primar încă 4 ani la Cluj, în ciuda faptului că își urăște sluja. În orașele unde baronii se vor retrage, în locul lor vor veni puii lor-Decebal Făgădău băiatul lui Mazăre va ajunge primar la Constanța și un anume Chirica la Iași, cel care a fost pupilul baronilor Simirad și Nichita. În săptămâniile viitoare vă promit că o să mergem în fiecare oraș să analizam candidații. 
Materialul integral pe B1.TV și pe youtube.com
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii