Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dorel Onaca a fost numit consilier prezidenţial

ro

28 Aug, 2012 17:35 1753 Marime text
onaca.jpg

După nu mai puţin de 52 de zile în care a fost suspendat, Traian Băsescu s-a întors azi la Palatul Cotroceni, pentru a-şi prelua din nou mandatul. Şeful statului nu are un program public anunţat pentru această primă zi, în urma revenirii în funcţie, însă nu este exclusă o conferinţă de presă, aşteptată în condiţiile în care Traian Băsescu nu a mai avut nicio declaraţie programată de mai bine de două săptămâni. În plus, şeful statului trebuie să îşi numească şi consilierii prezidenţiali.

 

Astfel, printre primele schimbări pe care Băsescu a fost numirea lui Dorel Onaca în funcţia de consilier de stat la Cancelaria Preşedintelui României, informează B1 TV.

 

Preşedintele, aflat într-o maşină escortată de alte vehicule ale SPP şi Poliţie, a intrat în incinta Palatului Cotroceni prin poarta principală de la Platoul Marinescu.

 

Parlamentul s-a reunit luni, la ora 15:00, pentru a lua act de decizia Curţii Constituţionale prin care referendumul din 29 iulie este invalidat.

 

 

 

Sursa: http://www.b1.ro/stiri/politica/dorel-onaca-numit-de-traian-basescu-consilier-de-stat-la-cancelaria-preziden-iala-36222.html

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii