Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Donţu şi Bădrăgan vor redeschiderea Muzeului de Artă din Medgidia

ro

30 May, 2012 20:01 1386 Marime text

„În cursul zile, Gheorghe Donţu, Preşedintele Partidului Ecologist Român Constanţa, candidat la Primăria Municipiului Constanţa şi Dumitru Bădrăgan, vicepreşedintele PER Constanţa, candidat la Preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa, s-au întâlnit cu susţinătorii şi candidaţii Partidului Ecologist Român din Medgidia. Candidatul PER la Primăria Municipiului Medgidia, Radu Sorin Elvis, a expus o serie de probleme ale specifice oraşului şi soluţiile sale pentru rezolvarea acestora.

Gheorghe Donţu şi Dumitru Bădrăgan comunică locuitorilor din Medgidia că Partidul Ecologist Român militează pentru redeschiderea Muzeului de Artă „Lucian Grigorescu”, pentru a fi inclus în circuit turistic, considerând că motivul închiderii sale - lipsa turiştilor - este un simplu pretext. O altă prioritate a PER o reprezintă necesitatea identificării resurselor financiare pentru renovarea „Băii turceşti”, lăsată în paragină, în vederea întreţinerii multiculturalităţii din regiune.

Partidul Ecologist Român cheamă cetăţenii la vot, amintindu-le ca BRADUL şi ecologia reprezintă alternativa politică a momentului”, se arată într-un comunicat de presă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii