Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în lumea teatrului A murit Aurel Cioranu

ro

08 Aug, 2014 20:50 3989 Marime text
Aurel Cioran a fost un actor de teatru și film. În principal, el este cunoscut pentru numărul mare de piese în care a jucat la Teatrul Bulandra din București.

Printre spectacolele în care Aurel Cioranu a jucat se numără: "Melodie varşoviană" de Leonid Zorin, regia Ivan Helmer, "Viteazul" de Paul Anghel, regia Valeriu Moisescu şi Petre Popescu, "Puricele în ureche" de Georges Feydeau, regia Emil Mandric, "Militarul fanfaron" de Titus Maccius Plautus, regia Ioan Taub, "Romeo şi Julieta la sfârşit de noiembrie" de Jan Otcenasek, regia Valeriu Moisescu.

De asemenea, el a jucat în spectacolele "Noţiunea de fericire" de Dumitru Solomon, regia Valeriu Moisescu, "Secretul familiei Posket" de Arthur West Pinero, regia Valeriu Moisescu, "Răzbunarea lui Cupidon" de Eugene Labiche, regia Ion Lucian şi "Somnoroasa aventură" de Teodor Mazilu, regia Tudor Mărăscu.

Corpul neînsufleţit al actorului va fi depus, vineri, la capela Cimitirului Dămăroaia. Slujba de înmormântare va avea loc mâine, de la ora 14.00, la Cimitirul Dămăroaia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii