Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:22 18 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi bolnavi cu afecţiuni psihice de la Spitalul din Băneasa- Constanţa l-au colindat pe prefectul de Vaslui

ro

21 Dec, 2011 12:09 1095 Marime text

Un grup de bolnavi cu afecţiuni psihice severe, de la Spitalul de Psihiatrie Murgeni, l-au colindat, ieri, pe prefectul judeţului Vaslui, Levente Csaba Szekely, după ce pacienţii s-au pregătit mai bine de două luni pentru programul artistic pe care l-au pus în scenă la Prefectura Vaslui.

Însoţit de specialiştii Spitalului de Psihiatrie Murgeni, un grup coral-instrumental format din zece bolnavi psihic cronici a susţinut, în premieră, un program artistic de colinde pe holurile Prefecturii Vaslui, în cadrul unui mic turneu pe care pacienţii îl fac în aceste zile în mai multe instituţii din judeţul Vaslui, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Printre cei care au colindat s-au aflat şi doi foşti pacienţi ai Spitalului Băneasa, judeţul Constanţa, transferaţi în primăvara acestui an după închiderea unităţii spitaliceşti constănţene de către Ministerul Sănătăţii, alături de alte 66 spitale din ţară.

Citeşte mai departe pe http://www.gandul.info/news/zece-bolnavi-cu-afectiuni-psihice-severe-de-la-spitalul-murgeni-l-au-colindat-pe-prefectul-de-vaslui-9078907

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii