Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:03 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Am avut o cădere” DJ-ul care a anunțat pe Facebook că îşi ia viaţa a fost găsit

ro

26 Feb, 2016 08:08 1493 Marime text
 
Alexandru Dumitrache (DJ Axu) a fost găsit, după ce s-a lăsat convins de prieteni că gestul lui este unul prostesc şi că împreună vor înfrunta toate problemele.
 
„Adio prieteni. Ne vedem în altă viață”, este mesajul lăsat pe Facebook de Alex Dumitrache, cunoscut în lumea mondenă sub numele de DJ AXU, în urmă cu câteva zile. Toţi prietenii săi şi-au făcut griji, iar familia s-a gândit la ce este mai rău, având în vedere că unii spuneau că tânărul este în depresie pentru că se despărţise de iubita sa. Alţii susţineau, însă, că tânărul ar fi avut datorii la cămătari, pentru că ar fi jucat la jocurile de noroc.
 
DJ Axu a rectificat presupunerile: „Am avut niște probleme cu jocurile de noroc și nu îmi e rușine să spun asta. Am avut o dependență și pe 14 februarie am avut o cădere. Luam tratament pentru așa ceva, dar am renunţat. Am avut și niște probleme după ce m-am despărțit de fosta iubită, dar nu din cauza ei am ajuns în acest punct”, a recunoscut DJ Axu, invitat la o emisiune TV. Tânărul a mărturisit că, în toată această perioadă, a stat la Mănăstirea Cernica și că a decis să se întoarcă după ce a văzut mesajele de pe Facebook ale prietenilor lui.
 
Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii