Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:29 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Discuţii în PSD. Unii membrii cer alegeri anticipate. Cine e preferat la conducerea partidului

ro

28 May, 2019 13:33 1314 Marime text

Premierul Viorica Dăncilă a declarat marţi că se va decide în forurile statutare ale PSD dacă se fac sau nu schimbări în structura de conducere a partidului şi a menţionat că nu este o variantă organizarea de alegeri anticipate, scrie antena3.ro. 

Întrebată înainte de şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD dacă vor fi făcute schimbări în structura de conducere a partidului, Dăncilă a răspuns: "Deciziile le luăm în cadrul forurilor statutare, după ce vom discuta cu toţi colegii. Nu sunt adapta ca decizia să fie luată doar de preşedintele partidului". 

Întrebată, de asemenea, dacă este posibil să fie organizate alegeri anticipate, premierul a spus: "Nu, nu este o variantă".

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat marţi că va propune în şedinţa Comitetului Executiv al partidului varianta organizării de alegeri anticipate şi că acest scrutin ar trebui să aibă loc cât mai repede.

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a primit propuneri din partea colegilor din PSD să preia șefia partidului.

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a făcut noi declarații dure despre soarta Guvernului. Negoiță e de părere că PSD ar trebui „să facă un pas în spate  fiindcă nu poți guverna cu 23%”.

Apropiaţii lui Liviu Dragnea au zilele numărate în PSD. Soarta lui Codrin Ştefănescu şi a lui Mircea Drăghici s-ar putea decide astăzi. 

Liderii PSD se reunesc, diseara în Comitetul Executiv, o sedinta care se anunta a fi extrem de tensionata.

UPDATE: Ședința Biroului Permanent Național nu e una în care se vor lua decizii. Deciziile vor fi luate la ora 18, atunci când are loc CEx. Sunt discuții generale, fiecare își exprimă punctul de vedere, atât în legătură cu eșecul la alegerile europarlamentare, cât și în legătură cu viitorul PSD.

UPDATE 2: Atât premierul, cât și alți membri din partid, dau vina pe tema justiției care a tras partidul în jos. Un alt motiv ar fi comunicarea nefectuoasă. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii