Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directoratul Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA are noi membri. Cine sunt cei numiți în funcție

ro

11 Jul, 2018 17:40 2521 Marime text
Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice ”Transelectrica” SA informează acţionarii şi investitorii că, în ședința din data de 11 iulie 2018, Consiliul de Supraveghere a decis următoarele:

 prelungirea cu o durată de 2 luni, până la data de 16 septembrie 2018, a mandatelor următorilor membrilor provizorii ai Directoratului:
- Adrian – Constantin RUSU
- Andreea – Georgiana FLOREA
- Constantin SARAGEA

 desemnarea în calitatea de membri provizorii ai Directoratului, cu un mandat de 2 luni, începând cu data de 17 iulie 2018 și până la data de 16 septembrie 2018, a următoarelor persoane:
- Adrian-Mircea TEODORESCU
- Viorel VASIU

Numirea membrilor Directoratului, desemnați mai sus, va deveni efectivă la data semnării în fața notarului public a declarației de acceptare a mandatului de membru al Directoratului Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA.
În conformitate cu prevederile art. 18 alin. (4) din Actul constitutiv al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”–SA, Consiliul de Supraveghere alege ca Președinte al Directoratului, (denumit alternativ Director General Executiv sau Chief Executive Officer – „CEO” – al Societății) al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA, începând cu data 17 iulie 2018, pe Adrian – Constantin RUSU.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii