Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGA. Poliţist, cercetat pentru luare de mită și complicitate la conducerea unui vehicul fără permis

ro

19 Jun, 2018 12:05 1336 Marime text
Ofițerii DGA – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Botoșani au finalizat cercetările iar procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au dispus trimiterea în judecată, la data de 15.06.2018, în stare de libertate a unui agent de poliţie din cadrul I.P.J. Botoşani, pentru săvârşirea infracțiunilor de luare de mită și complicitate la conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi a inculpatului P.V., pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la luare de mită şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
         
În fapt, în luna noiembrie 2017, un agent de poliţie din cadrul I.P.J. Botoşani l-a ajutat pe inculpatul P.V., prin sprijinul moral acordat şi întărirea convingerii că nu va fi tras la răspundere penală pentru conducerea autovehiculelor pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere. Totodată, cu sprijinul inculpatului P.V., agentul de poliție a primit de la un denunţător, suma totală de 2000 euro  pentru a nu-şi îndeplini atributiile de serviciu referitoare la întocmirea actelor de constatare a infracţiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere comisă de inculpatul P.V..
         
În temeiul delegărilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, ofițerii de poliție ai D.G.A. – S.J.A. Botoșani au procedat la efectuarea de activităţi specifice de administrare a probatoriului, la finalul acestora fiind dispusă trimiterea în judecată a inculpaţilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii