Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:57 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezastru S-a rupt lanţul de iubire dintre Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil

ro

15 Sep, 2013 07:42 5612 Marime text
Dani Oţil (33 de ani) nu şi-a închipuit ce va declanşa când a cerut-o pe iubita lui, Mihaela Rădulescu (44 de ani), de soţie: dezastrul! În loc să ţopăie de fericire şi să accepte, cu ochii în lacrimi, propunerea lui, diva l-a refuzat, scrie libertatea.ro.
Apoi i-a dat lovitura de graţie, punând capăt relaţiei.
Aşa se explică de ce, în ultima vreme, ea îşi recunoaşte deschis disponibilitatea, în vreme ce el pare că se îneacă într-un ocean de tristeţe. Declaraţia Mihaelei de la începutul săptămânii, când a spus, la Teo în emisiune, că de la o vreme bărbaţii care se uită la ea au o şansă s-o cucerească, nu a fost făcută la mişto. E urmarea firească a faptului că Răduleasca a devenit o femeie singură şi disponibilă. Şi nu de ieri, de azi, ci de la sfârşitul lunii august! Ce s-a întâmplat în cuplul Rădulescu - Dani Oţil, în care totul părea perfect? O cerere în căsătorie! Dorită de el, nedorită de ea.
O cerere care în loc să ducă la oficializarea unei relaţii de aproape cinci ani, a dus la despărţire.
Dani este presat de ceva vreme de familia lui să-şi caute o iubită de aceeaşi vârstă, cu care să se însoare şi să facă un copil. Surd la aceste rugăminţi, dar deschis la ideea de căsătorie, matinalul de la Antena 1 a-nceput să aducă vorba despre nuntă, voalat, în prezenţa iubitei lui.

Mai multe pe libertatea.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii