Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:07 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descoperire şocantă în Dolj Un bărbat şi-ar fi înjunghiat şi incendiat fetele şi soţia!

ro

11 Oct, 2015 11:40 2076 Marime text
 
Pompierii din Dolj au fost chemaţi în această dimineaţă,în jurul orei 5.00, la un incendiu. Nu ştiau cu ce aveau să se confrunte şi se vor găsi la locul incidentului. La faţa locului s-a deplasat detaşamentul de pompieri Craiova cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. Ajunşi la faţa locului, au constatat că incendiul se manifesta la două dormitoare din cele cinci ale locuinţei.

Un bărbat le-a spus pompierilor că s-ar putea să fie cineva în casă. Atunci au pătruns prin flăcări şi au găsit în dormitor  o întreagă familie moartă, carbonizată. Este vorba desprfe trei victime, cu vârstele 33, 12 şi 15 ani, adică mama şi cele două fetiţe. 

Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale au sosit imediat la faţa locului, unde s-a constatat că cele două fete şi mama lor nu au murit din cauza incendiului, ci ar fi fost înjunghiate înainte de incendiu, deoarece prezentau multiple plăgi înjunghiate, după cumspun oamenii legii.

Din primele informaţii, potrivit România tv, tatăl copilelor este bănuit că ar fi provocat această tragedie. Se pare că omul are probleme psihice și a ieșit de curând din spital. Bărbatul a fost transportat la spital cu răni grave, respectiv arsuri.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a cauzelor care au dus la această tragedie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii