Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descoperire macabră pe câmp. Ce au găsit pompierii chemați să stingă un incendiu de vegetație uscată

ro

16 Oct, 2018 19:16 1590 Marime text
Un bărbat de 71 de ani, din comuna Bărăşti, a fost găsit decedat pe un câmp din localitate, unde pompierii au intervenit marţi pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt citați de Agerpres.ro. 

Bărbatul prezenta arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului şi a fost găsit în zona în care se manifesta incendiul de vegetaţie uscată.

Potrivit ISU, două echipaje de pompieri de la Scorniceşti, cu autospeciale de stingere cu apă şi spumă, au intervenit marţi după-amiaza pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată pe un câmp din satul Lăzăreşti, comuna Bărăşti.

"La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta pe aproximativ un hectar de vegetaţie uscată. Proprietarul terenului, în vârstă de 71 de ani, din comuna Bărăşti, a fost găsit în zona în care se manifesta incendiul, decedat, cu arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.


Potrivit unor surse, bărbatul decedat ar fi declanşat incendiul pe respectivul teren pentru a-l curăţa de vegetaţia uscată. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii