Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descinderi la Ovidiu la suspecți de furt de combustibil. Ce au găsit polițiștii la locuințele suspecților

ro

14 Feb, 2018 14:02 1764 Marime text
Poliţiştii de la Transporturi, cu suportul operativ al Direcției Operațiuni Speciale din Poliţia Română, au reţinut patru tineri bănuiţi de furt de combustibil. În urma unui flagrant delict şi a cinci percheziţii dimiciliare, au fost confiscate 6200 de lei, 500 de euro și 645 de litri de combustibil.
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 7 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi, au depistat în flagrant delict doi tineri, de 22, respectiv 26 de ani, ambii din localitatea Culmea, oraș Ovidiu, județul Constanța, în timp ce sustrăgeau 315 litri de combustibil din două vagoane tip cisternă, ale unui tren de marfă.
 
În urma a cinci percheziții la domiciliile a cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 36 de ani, toți din oraș Ovidiu, județul Constanța, au fost găsite cantitățile de 250 de litri de motorină, 80 de litri de combustibil lichid nedestinat comercializării (naftă), precum și sumele de 6200 de lei și 500 de euro.
 
Polițiștii au confiscat întreaga cantitate de combustibil, precum și sumele de bani.

La data de 8 februarie a.c., Judecătoria Constanța a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, pe numele a doi dintre tineri, pe numele celorlalți doi, fiind dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.
 
În acțiune au fost angrenați și luptători ai SAS din Constanța.

Sursa foto: IPJ Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii