Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Florin Gheorghe către Victor Ponta „Nu aveţi un guvern competent, dar puteţi avea măcar un guvern cinstit”

ro

06 Mar, 2013 15:22 1472 Marime text
Florin Gheorghe, deputat ales în colegiul uninominal numărul 10 Constanţa a susţinut în data de 5 martie la tribuna Camerei Deputaţilor, următoarea declaraţia politică, cu titlul „Regimul Năstase, un nou început”:
„Dacă ne întoarcem cu un an în urmă, viitorul părea foarte promiţător. Programele şi viziunile liderilor politici aflaţi în opoziţie, la aceea vreme, şi acum la guvernare, erau dătătoare de speranţe pentru toţi românii. Crearea unui milion de noi locuri de muncă, creştere economică anuală de 4%, reducerea CAS, reîntregirea salariilor, erau doar câteva dintre promisiunile lui Victor Ponta şi Crin Antonescu.
Astăzi, la nici un an de zile, toate aceste promisiuni s-au transformat în minciuni. Guvernul pregateşte disponibilizări în masă. La Poşta Română, la companiile energetice, în aparatul de stat. Este clar că lumina zilei, că toate programele cu care USL s-a prezentat în faţa oamenilor, au fost făcute pe genunchi, de oameni fără nici un fel de pregătire.
Oamenii sunt din ce în ce mai nemulţumiţi, iar unii dintre ei vor să-şi manifeste această nemulţumire, public. Lucrul grav care ameninţă acest drept fundamental, acela de a vorbi liber, îl reprezintă tehnicile de intimidare caracteristice regimului „Adrian Năstase”. Oamenii sunt supuşi presiunilor şi ameninţărilor din partea guvernanţilor USL. Nu este posibil, ca într-o ţară membră a UE, aşa cum credem că este România, oamenii să protesteze cu feţele acoperite de măşti, pentru că se tem de pierderea locului de muncă sau alte represalii venite din partea membrilor USL, care astăzi conduc instituţii şi companii publice ale statului.
Domnule prim ministru Victor Ponta, ştim cu toţii că aţi fost un ucenic devotat al lui Adrian Năstase, însă trebuie să vă rupeţi de regimul al carui slujitor credincios aţi fost, şi să apăraţi, public, drepturile şi libertăţile cetăţenilor români. Ati promis un guvern reformist, însă vedem că apare un guvern care doreşte restaurarea epocii Năstase, epoca care s-a caracterizat prin: atitudine antioccidentală, corupţie, clientelism şi autoritarism agresiv. Nu aveţi un guvern competent, dar puteţi avea măcar un guvern cinstit.
Domnilor Victor Ponta si Crin Antonescu, ţineti minte un lucru simplu: minciuna are picioare scurte”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii