Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţiile psihologului Chesnoiu au deranjat poliţia din Constanţa

ro

09 Jan, 2011 22:33 1743 Marime text

Printr-un comunicat de presă remis în această după-amiază, reprezentanţii IPJ Constanţa şi-au exprimat punctul de vedere în legătură cu afirmaţiile făcute de comisarul şef Liviu Chesnoiu, actualmente psiholog al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în legătură cu profilul psihologic al principalului suspect în cazul celor două crime de la Cernavodă. Potrivit IPJ, declaraţiile lui Chesnoiu „sunt părerile sale personale şi nu reprezintă poziţia oficială a I.P.J. Constanţa şi a I.G.P.R. De asemenea acesta nu i-a consultat pe cei implicaţi în rezolvarea cazului în formularea ipotezelor pe care le-a susţinut."
Comisarul şef Chesnoiu, ne-a contactat şi ne-a declarat că începând cu data de 14 ianuarie se va pensiona, potrivit legislaţiei în vigoare, trecerea în rezervă neavând nicio legătură cu opiniile sale de specialist în cazul crimelor de la Cernavodă. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un cetatean simplu 09 Jan, 2011 19:38 am fost si eu contrariat de comentariul psihologului pe tema celor intamplate, ceva gen filme de 2-3 lei, iar omul era foarte convins de ceea ce putea debita.