Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarația lui Liviu Dragnea după demisia lui Tudose - „Se pare că eu am mână foarte proastă”

ro

15 Jan, 2018 22:52 1368 Marime text
Liviu Dragnea, președintele partidului PSD, a declarat luni seară că el nu va propune niciun nume, pentru că are „mână proastă”, referindu-se la Mihai Tudose și Sorin Grindeanu, ultimii doi premieri ai PSD.

„Se pare că eu am mână foarte proastă, nu numai în ceea ce privește numirile de premier, mai sunt cel puțin 10 cazuri în ultimii ani. Le-am spus colegilor mei astăzi că eu nu voi face nicio propunere”, a spus Liviu Dragnea după ședința Comitetului Executiv Național al PSD.

„Sper ca după această discuție să avem cât mai puține motive să ne temem că vom ajunge a treia oară în situația în care suntem astăzi”, a spus Dragnea.

„Concluzia generală a fost că nu se mai poate continua așa, pentru că există o stare conflictuală între partid și guvern, cât și în interiorul guvernului. Se așteptau colegii ca noul an să înceapă cu o un bilanț al guvernării, a unul plan pe 2018. În schimb au văzut apariții televizate care nu trebuiau să fie. Genul ăsta de declarații trebuie făcute în Cex și după ce se iau decizii se comunică. Sunt tensiuni care au crescut în ultima perioadă, cred că au contribuit și unii colegi pe care i-am lăsat să producă scrisori, să facă postări pe Facebook. Toate chestiunile astea au escaladat, 60 de colegi au spus că, realist vorbind, nu mai putem avea garanția că peste o lună sau două săptămâni nu vom ajunge din nou în această situație”, a mai spus președintele PSD.

Citește și: Declarația lui Mihai Tudose după ședința CEx

Ședința CEx. Mihai Tudose și-a dat demisia!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii